Aria_C
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στ' αυγά μου :(
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υποσαχάρια Αφρική
Sirocco, Tessera, Baby O, Mousses, Diamonts & Perls (παλιά) κλπ κλπ.. έχουμε γυρίσει πολλάΕμενα μονο ALCATRAZ με εχουν παει
Sirocco, Tessera, Baby O, Mousses, Diamonts & Perls (παλιά) κλπ κλπ.. έχουμε γυρίσει πολλάΕμενα μονο ALCATRAZ με εχουν παει
Έλα ρε Άρια με εντυπωσιάζεις!! Σε αντρικά όλα αυτά??Sirocco, Tessera, Baby O, Mousses, Diamonts & Perls (παλιά) κλπ κλπ.. έχουμε γυρίσει πολλά
Δεν σου έφτασε το αγριοκοίταγμα την πρώτη φορά? Θες και δεύτερη?Aria πότε θα πάμε για ποτό στην προέκταση του Σκαραβαίου????
Όταν λες "σε αντρικά" εννοείς για άντρες ή με άντρες?Έλα ρε Άρια με εντυπωσιάζεις!! Σε αντρικά όλα αυτά??
Σκαραβαιο??? νομιζα οτι μονο εμενα ειχαν παει εκειAria πότε θα πάμε για ποτό στην προέκταση του Σκαραβαίου????
Εγώ το έπαθα εδώ, σε ένα στην Αμφιθέας και Ποσειδώνος που δεν θυμάμαι το όνομά του. Με πολύ καλή δουλειά, ευκατάστατος, παντρεμένος με παιδί και ο τελευταίος που θα περίμενες να κάνει στριπτιζ γιατί ο άνθρωπος ΔΕΝ βλεπόταν με τίποτα και απο εμφάνιση και από ασχετοσύνη στο κούνημα!!! Πρέπει να τους πλήρωνε για να τον αφήνουν να ανέβει στην πίστα!Σ' ενα στριπτιτζάδικο στη Θεσ/νίκη έπαθα την πλάκα της ζωής μου...Βγάινει σε κάποια φάση ο μοναδικός άντρας στριπερ τον οποίο ανακοίνωσαν ως "Wayne από το Κάνσας" και τελικά ήταν πρώην-συμφοιτητής μου!!!
Όχι ρε το αντίθετο είχαμε ένα αθώο αγόρι (βλέπε Γ...) και η τύπισσα τον προστάτευε από τις άλλες λυσσάρες επειδή τον συνοδεύαμε...To δομινικάνικο το οποίο λέγεται (αν έχουν το Θεό τους!) "CavoVerdeana" είναι Πειραιά. Συνήθως Σάββατα έχει πάρτυ. Όποτε θελήσετε, εγώ ψημένη είμαι. (Πάλι για ψιλοκάψιμο μιλαμε )
Όσο για τον Σκαραβαίο, νομίζω η mfish μου είχε πει ότι σας την ψιλοέπεσε η μπαργούμαν μήπως και πήγατε να τους φάτε πελάτες και ότι μετά το ξεκαθάρισμα όλα ΟΚ. Θυμάμαι σωστά?
Εμένα δεν με πήγαν.....τους πήγα....Σκαραβαιο??? νομιζα οτι μονο εμενα ειχαν παει εκει