• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

XRISTOS71

Member
Χρήστο μιλάς για το Crystal

Βαγγελιώ αυτό δεν είναι παλαιό μαγαζί !!!
Μιλάω για το HERODIUM AGORA CLUB στο υπόγειο στο Agora Center .
Μακράν κορυφαίο μαγαζί με απίστευτη μουσική ( DJ έπαιζε ενας φίλος ο Δαμιανός ) .

Τα τελευταία χρόνια είχε γίνει μπουζούκια :D
Joanna που είσαι ???? :roll:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Βαγγελιώ αυτό δεν είναι παλαιό μαγαζί !!!
Μιλάω για το HERODIUM AGORA CLUB στο υπόγειο στο Agora Center .
Μακράν κορυφαίο μαγαζί με απίστευτη μουσική ( DJ έπαιζε ενας φίλος ο Δαμιανός ) .

Τα τελευταία χρόνια είχε γίνει μπουζούκια :D
Joanna που είσαι ???? :roll:
Παλιογερε !!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Για πάμε ένα δεύτερο γύρο σήμερα! Που πήγαμε στα μικράτα μας και τι μας έχει μείνει έντονο ως ανάμνηση!!!

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Γ@@@το..
Δεν μπήκα χθες αργά και έχασα τα καλύτερα. Αν μη τι άλλο, τα έχω γυρίσει όλα τα καμμένα στο παρελθόν. Μάλιστα στο Ραντεβού δούλευαν κατά καιρούς φίλες μου κι έχω μία η οποία μένει μια δεκαετία τώρα στην Καλαμάτα και ακόμα με ρωτάει κάθε φορά που μιλάμε αν έχω ξαναπάει σ' αυτό και αν το έχει ακόμη ο Νικηφορος.
Πάντως έχετε αφήσει πολλά καμμένα απ' έξω. Να συμπληρώσω με καθυστέρηση την TRUST στις Τζιτζιφιές (όπου ο καλύτερος είχε π.... τη μάνα του), το Boom Boom στην Ν. Ιωνία στον όροφο στο Εμπορικό Κέντρο, τον Μύλο στην Αγίας Γλυκερίας στο Γαλάτσι, το μαγαζί που είχε ο ένας εκ των μετόχων του Enzzo στην Πεύκη, και το απόλυτο cult και καμμένο after της πόλης στην Αγ. Μελετίου και 3ης Σεπτεμβρίου, το Bizzare!!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Άρια κι εγώ σύχναζα παλιά, ανήλικη βασικά σε trust αλλά ήταν στο Αιγάλεω και μάλιστα παίζανε και ντάπα ντούπα!! Ακούς vario????? :bleh:
Η εποχή των Prodigy, νταξει τι να λέμε τώρα... Δεν τους βάζω στον σωρό...

Last edited by a moderator:

XRISTOS71

Member
Γ@@@το..
Δεν μπήκα χθες αργά και έχασα τα καλύτερα. Αν μη τι άλλο, τα έχω γυρίσει όλα τα καμμένα στο παρελθόν. Μάλιστα στο Ραντεβού δούλευαν κατά καιρούς φίλες μου κι έχω μία η οποία μένει μια δεκαετία τώρα στην Καλαμάτα και ακόμα με ρωτάει κάθε φορά που μιλάμε αν έχω ξαναπάει σ' αυτό και αν το έχει ακόμη ο Νικηφορος.
Πάντως έχετε αφήσει πολλά καμμένα απ' έξω. Να συμπληρώσω με καθυστέρηση την TRUST στις Τζιτζιφιές (όπου ο καλύτερος είχε π.... τη μάνα του), το Boom Boom στην Ν. Ιωνία στον όροφο στο Εμπορικό Κέντρο, τον Μύλο στην Αγίας Γλυκερίας στο Γαλάτσι, το μαγαζί που είχε ο ένας εκ των μετόχων του Enzzo στην Πεύκη, και το απόλυτο cult και καμμένο after της πόλης στην Αγ. Μελετίου και 3ης Σεπτεμβρίου, το Bizzare!!!

Αξιο τέκνο της ξοφλέ διασκέδασης

δώσε ξόφλες στο λαό :clap::clap::clap:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλα πολλα δεν εχουμε πει. Ας πουμε ποιος δεν εχει παει Venue και Envy... Επισης κανα δυο φορες ειχα παει στο Destijl στη Γλυφαδα. Θυμαμαι ακομα Το ονομα του ροδου στην Καλλιθεα (καλα αυτο δεν ειναι κλαμπ, αλλα ηταν καμενο)...

XRISTOS71

Member
Για πάμε ένα δεύτερο γύρο σήμερα! Που πήγαμε στα μικράτα μας και τι μας έχει μείνει έντονο ως ανάμνηση!!!
ΤΟΤΕΜ Νεα Φιλαδέλφεια
LOFT Θησείο
ΜΕΤΑL LOFT ( στην πρώην Νεράιδα )
WEST στην παραλία Βάρκιζας
AFTER στο πρώην Bo
DIVINA Κηφισιά εμπορικό ( DJ Nikola lavaka !!!! )

για να βλέπω την συνέχεια .........

varioAthens

Member
Καλά όλοι τηλεόραση βλέπετε ???:shock:
ευχαριστώ :kiss:

ΥΓ. θα δει η vario και θα αρχίσει πάλι το κράξιμο :haha:.
(1) Θέλεις πολλές κάμψεις ακόμα για να γίνεις σφιχτερμαν σαν τον εικονιζόμενο αθλητή!:bleh:
(2) Ρε celebrity, πραγματικά για να μην κουράζεσαι να υπογράφεις αυτόγραφα, τύπωσέ τα σε φειγ-βολάν...έχεις ζήτηση, πώς να το κάνουμε... :D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie