• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
ενα ειναι το στριπτιτζαδικο ... illussions,πλατεια Μπουρναζιου ;) ;)

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Έλα ρε Άρια με εντυπωσιάζεις!! Σε αντρικά όλα αυτά??
Όταν λες "σε αντρικά" εννοείς για άντρες ή με άντρες?
Τα περισσότερα (ειδικά τα καμμένα) είχαν μόνο κοπέλες. Μάλιστα και στο ΣΤΑΡ και στη ΣΑΡΚΑ όταν μου τις στείλανε για χορό ήταν και χμμμ τολμηρές να το πω? ας το πω έτσι και ό,τι καταλάβεις κατάλαβες.
σε 2-3 από αυτά είχε και αντρες στρίπερ (τους οποίους φυσικά και "θαυμάσαμε" :haha: ), όπως και ένα στη Θεσσαλονίκη

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Δε με αγριοκοίταξαν ίσα ίσα τα κορίτσια μας περιποιήθηκαν ιδιαιτέρως...Θέλω δοκιμή στο νέο υποκατάστημα άμεσα έστω στο δομινικιανό (το λέω σωστά???)

varioAthens

Member
Σ' ενα στριπτιτζάδικο στη Θεσ/νίκη έπαθα την πλάκα της ζωής μου...Βγάινει σε κάποια φάση ο μοναδικός άντρας στριπερ τον οποίο ανακοίνωσαν ως "Wayne από το Κάνσας" και τελικά ήταν πρώην-συμφοιτητής μου!!! :shock:

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
To δομινικάνικο το οποίο λέγεται (αν έχουν το Θεό τους!) "CavoVerdeana" είναι Πειραιά. Συνήθως Σάββατα έχει πάρτυ. Όποτε θελήσετε, εγώ ψημένη είμαι. (Πάλι για ψιλοκάψιμο μιλαμε :bleh: )
Όσο για τον Σκαραβαίο, νομίζω η mfish μου είχε πει ότι σας την ψιλοέπεσε η μπαργούμαν μήπως και πήγατε να τους φάτε πελάτες και ότι μετά το ξεκαθάρισμα όλα ΟΚ. Θυμάμαι σωστά?

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Σ' ενα στριπτιτζάδικο στη Θεσ/νίκη έπαθα την πλάκα της ζωής μου...Βγάινει σε κάποια φάση ο μοναδικός άντρας στριπερ τον οποίο ανακοίνωσαν ως "Wayne από το Κάνσας" και τελικά ήταν πρώην-συμφοιτητής μου!!! :shock:
Εγώ το έπαθα εδώ, σε ένα στην Αμφιθέας και Ποσειδώνος που δεν θυμάμαι το όνομά του. Με πολύ καλή δουλειά, ευκατάστατος, παντρεμένος με παιδί και ο τελευταίος που θα περίμενες να κάνει στριπτιζ γιατί ο άνθρωπος ΔΕΝ βλεπόταν με τίποτα και απο εμφάνιση και από ασχετοσύνη στο κούνημα!!! Πρέπει να τους πλήρωνε για να τον αφήνουν να ανέβει στην πίστα! :haha:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
To δομινικάνικο το οποίο λέγεται (αν έχουν το Θεό τους!) "CavoVerdeana" είναι Πειραιά. Συνήθως Σάββατα έχει πάρτυ. Όποτε θελήσετε, εγώ ψημένη είμαι. (Πάλι για ψιλοκάψιμο μιλαμε :bleh: )
Όσο για τον Σκαραβαίο, νομίζω η mfish μου είχε πει ότι σας την ψιλοέπεσε η μπαργούμαν μήπως και πήγατε να τους φάτε πελάτες και ότι μετά το ξεκαθάρισμα όλα ΟΚ. Θυμάμαι σωστά?
Όχι ρε το αντίθετο είχαμε ένα αθώο αγόρι (βλέπε Γ...) και η τύπισσα τον προστάτευε από τις άλλες λυσσάρες επειδή τον συνοδεύαμε...
Πειραιάς έιναι γειτονιά μου, κανονίζουμε άμεσα...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie