XRISTOS71
Member
Την sun loretzo την θυμάσαι καθόλου
???
???
Α για αμερικανιά είχε κάτι μπαρς στο δρόμο των μπιφτεκάδικων... δημοτικό βέβαια ήμουν αλλά μου άρεσε η ατμόσφαιρα!Μαγαζαρα αρχές 1990 το reflection
Που μάζευε όλη την αμερικανια και μαυρίλα της εποχής
82 αλλα ετσι και αλλιως μονο το 2000 εμεινα αθηνα για ενα χρονοΠότε γεννήθηκες είπαμε??? :roll:
Ρε Χρησταρα θα πεις στον κοσμο τι σοϊ μαγαζα ειναι αυτα που κανονιζουμε να παμε κατα την διαρκεια και μετα την συναντηση???
Ο λαος θελει τα φωτα σου( η μαλλον τα φωτορυθμικα σου!!)
Εκει ηταν το Sussex Inn ρε !!!! Σ'αρεσε??? Χαμος ηταν , τελεια περνουσαμε!!Α για αμερικανιά είχε κάτι μπαρς στο δρόμο των μπιφτεκάδικων... δημοτικό βέβαια ήμουν αλλά μου άρεσε η ατμόσφαιρα!
Τι να πει; Καταλαβαμε κωλομπαρα...Ρε Χρησταρα θα πεις στον κοσμο τι σοϊ μαγαζα ειναι αυτα που κανονιζουμε να παμε κατα την διαρκεια και μετα την συναντηση???
Ο λαος θελει τα φωτα σου( η μαλλον τα φωτορυθμικα σου!!)
Τι παρακμή ρε συ!!!82 αλλα ετσι και αλλιως μονο το 2000 εμεινα αθηνα για ενα χρονο
και ξαναγυρισα φετος. Τοτε σκουπιζα δυτες και κατι σαπια στο πειραια τωρα απορω πως πηγαινα( στα κλαμπακια, σκυλαδικα, πιστες κ.τ/λ δε παω οχι τιποτα αλλο για να μη ξενερωνω τη παρεα....)
Απο τι υλικο;Ποιος θυμάται μαγαζι με σκληρή πόρτα στην Λ Κηφισιάς στο ύψος του ΑΝΤ1 ????
Καλά αυτό το παθαίνουμε όλοι, πιστεύω, παλιά στο όρθιο με ένα ποτό στο χέρι, όπου να ναι κι όλα καλά. Τώρα, μπααααααα.....82 αλλα ετσι και αλλιως μονο το 2000 εμεινα αθηνα για ενα χρονο
και ξαναγυρισα φετος. Τοτε σκουπιζα δυτες και κατι σαπια στο πειραια τωρα απορω πως πηγαινα( στα κλαμπακια, σκυλαδικα, πιστες κ.τ/λ δε παω οχι τιποτα αλλο για να μη ξενερωνω τη παρεα....)
Προτωχρονια βράδυ 1989 στο reflection είμασταν 2 λευκοί και όλο το υπόλοιπο μαγαζι blacks !!!!Α για αμερικανιά είχε κάτι μπαρς στο δρόμο των μπιφτεκάδικων... δημοτικό βέβαια ήμουν αλλά μου άρεσε η ατμόσφαιρα!