Έλα τώρα, πλιζ....τραπεζάκι, με μπουκαλάκι, αγγουράκια και καροτάκι για τη λιγούρα....και στο καλοκαιρινό, απέναντι η θρυλική καντίνα με τα σάντουιτς.....πωπω...Ρε gts... camel και τραπέζι δεν συνδυάζονται!!! Τι το πέρασες? Frangelico?
Να το το dejavu παλληκαρια ...τελικα ολοι εμεις σιγουρα εχουμε συνυπαρξει σε καποιο απο αυτα τα μαγαζια.Ελα μωρε γριουλα μην κανεις ετσι. Camel προλαβα κι εγω...
Τελικά εκτός από παραλιόπληκτοι και καλοκαιρινοί τύποι, είμαστε και παλαίμαχοι clubbers!!!Να το το dejavu παλληκαρια ...τελικα ολοι εμεις σιγουρα εχουμε συνυπαρξει σε καποιο απο αυτα τα μαγαζια.
εγω νιωθω σα να κατεβηκα απο τον αρη , μαγαζια και ονοματα αγνωστα
Εγω εγω ουσα Γλυφαδιωτισσα!!!!
Αλλα δε θυμαμαι κ πολλα.
αντε βρε μου θυμισατε τα νιατα μου...στεναχωρο τοπικ βραδιατικα!!!!
Εγω ειχα φαει μπαν απο το CamelΈλα τώρα, πλιζ....τραπεζάκι, με μπουκαλάκι, αγγουράκια και καροτάκι για τη λιγούρα....και στο καλοκαιρινό, απέναντι η θρυλική καντίνα με τα σάντουιτς.....πωπω...
Camel for evah!!
Amazon ναι!! Με γκόμενες να χορεύουν σε κλουβιά (κιτς 90s, i know!! )ωπα τωρα το θυμηθηκα κ αυτο...και Αμαζον ..Αμαζον!!!!!
Ξάνθη αγαπημένη Παναγία τι τάξη δημοτικου πηγαινες όταν δούλευε η video ????Πολύ φλωρέ ρε Χρήστο!
Ξάνθη αγαπημένη Παναγία τι τάξη δημοτικου πηγαινες όταν δούλευε η video ????
Ε όχι και Φλωρε !!!
Στο Spartacus είχε τότε τους πορτιερηδες με τα μπουρνουζια για όσους θυμούνται