fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
μπα όχι... αυτό το βρίσκεις εύκολα...
Εχω ενα κιλο τουρκικο, να σε το στειλω;
Αμα εισαι σωστος,δεν αλλαζεις.Βρε Φένια,και στον γραπτό λόγο Θεσσαλονικιώτικα-Βορειοελλαδίτικα..??
Μόνο στο off topic που είναι informalΒρε Φένια,και στον γραπτό λόγο Θεσσαλονικιώτικα-Βορειοελλαδίτικα..??
Για μεγάααααλη ποικιλία τσαγιών πήγαινε στο TSAINA (έχει ένα ιρανικό, αλλά δεν ξέρω φυσικά αν είναι ίδιο με αυτό που έχεις) ή στο Madras ή στο δρόμο του τσαγιού ή δες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Tsai.gr. Είναι εξειδικευμένα καταστήματα και έχουν εξαιρετικά τσαγάκια. Μπορεί κάποιο από τα τσάγια που έχουν να σου "θυμίζουν" λίγο το ιρανικό σου.Και το Ιρανικό μου τσάι κοντεύει να τελειώσει...
Που θα βρω εδώ;
Απο το δρομο του τσαγιου παιρνω ενα χαρμανι που ονομαζεται "Ρωσικες Νυχτες" και το προτεινω !! Δεν ειναι ελαφρυ εεε!!Για μεγάααααλη ποικιλία τσαγιών πήγαινε στο TSAINA (έχει ένα ιρανικό, αλλά δεν ξέρω φυσικά αν είναι ίδιο με αυτό που έχεις) ή στο Madras ή στο δρόμο του τσαγιού ή δες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Tsai.gr. Είναι εξειδικευμένα καταστήματα και έχουν εξαιρετικά τσαγάκια. Μπορεί κάποιο από τα τσάγια που έχουν να σου "θυμίζουν" λίγο το ιρανικό σου.
Χίλια ευχαριστώ... Πολύ καλά sitesΓια μεγάααααλη ποικιλία τσαγιών πήγαινε στο TSAINA (έχει ένα ιρανικό, αλλά δεν ξέρω φυσικά αν είναι ίδιο με αυτό που έχεις) ή στο Madras ή στο δρόμο του τσαγιού ή δες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Tsai.gr. Είναι εξειδικευμένα καταστήματα και έχουν εξαιρετικά τσαγάκια. Μπορεί κάποιο από τα τσάγια που έχουν να σου "θυμίζουν" λίγο το ιρανικό σου.