• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ετσι γιατι εχουμε σεκλέτια αποψε

Last edited by a moderator:
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
panpan σε βλεπω διαβασμενο......:D:D
Πολυ ωραιο , αγαπαμε faith no more...
Easy like Sunday morning.......:cool::cool:
αχχχχχχχχ

Bahari

Member
Και το Ιρανικό μου τσάι κοντεύει να τελειώσει...
Που θα βρω εδώ;
Για μεγάααααλη ποικιλία τσαγιών πήγαινε στο TSAINA (έχει ένα ιρανικό, αλλά δεν ξέρω φυσικά αν είναι ίδιο με αυτό που έχεις) ή στο Madras ή στο δρόμο του τσαγιού ή δες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Tsai.gr. Είναι εξειδικευμένα καταστήματα και έχουν εξαιρετικά τσαγάκια. Μπορεί κάποιο από τα τσάγια που έχουν να σου "θυμίζουν" λίγο το ιρανικό σου.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Για μεγάααααλη ποικιλία τσαγιών πήγαινε στο TSAINA (έχει ένα ιρανικό, αλλά δεν ξέρω φυσικά αν είναι ίδιο με αυτό που έχεις) ή στο Madras ή στο δρόμο του τσαγιού ή δες στο ηλεκτρονικό κατάστημα Tsai.gr. Είναι εξειδικευμένα καταστήματα και έχουν εξαιρετικά τσαγάκια. Μπορεί κάποιο από τα τσάγια που έχουν να σου "θυμίζουν" λίγο το ιρανικό σου.
Απο το δρομο του τσαγιου παιρνω ενα χαρμανι που ονομαζεται "Ρωσικες Νυχτες" και το προτεινω !! Δεν ειναι ελαφρυ εεε!!
(Ιρανικο δεν εχω δει ποτε στο Δρομο του τσαγιου, δεν ηξερα κιολας οτι οι Ιρανοι βγαζουν τσαι !)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Χίλια ευχαριστώ... Πολύ καλά sites :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.623
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος