elenara88
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Πεσε κατω ΑΕΚΑΡΑ γιατι ερχεται 6αρα
πολυ καλο!!! Το αποθήκευσα στους σελιδοδείκτες. Είσαι μανούλα ρε φιτζιανο σε κάτι τέτοια ψαγμενα.κα-τα-πλη-κτι-κο
dmdoc said:Η θεσσαλονικη εξακολουθει να τα σπαει...από την εκπομπή του Μύρτσου στο ραδιόφωνο μέχρι την σημερινή παγωνιά.Από τις ηλεκτρονικές πληροφορίες στις στάσεις λεωφορείων μέχρι τον αθάνατο Γιώτη.Από την Αντζελα που τραγουδάει μαζί με την Κατερίνα,μέχρι τον Μπαοκτζή ταρίφα.κ φυσικά οι γυναίκες,που ακόμα κ φασκιωμένες κάνουν την διαφορά
Για την Στανιση δεν γνωρίζω,αλλα στο ΕΜΠΑΤΗ γίνεται της κακομοίρας!battered_suitcase said:Τις είδα κι εγώ τις αφίσες για Άντζελα και Στανίση χθες...αλλά δεν κατάλαβα ποια είναι τα μπουζούκια αυτά.
Αναδουλειές στην Αθήνα, για να συμπληρώσουν μεροκάματο τα κορίτσια ανεβαίνουν κάθε Κυριακή Θεσ/νίκη Άτιμο μνημόνιο.
Ευχαριστώ αγάπη. Καλά την ψιλιαζόμουν, τόσο κρύο ήταν αφύσικο. Ο Τσακ έβαλε πάλι το χεράκι του ε;Για αφιέρωση στη Φένια που λείπει ταξίδι στο παγωμένο Βέλγιο!
Εχω ενα κιλο τουρκικο, να σε το στειλω;Και το Ιρανικό μου τσάι κοντεύει να τελειώσει...
Που θα βρω εδώ;