• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πες μου οτι έβλεπες και αυτό με το ανθρώπινο σώμα νομίζω λεγόταν ''Ήταν μια φορά ο άνθρωπος'' και βέβαια Φρουτοπία... Τώρα πέρα οτι είναι όλο βία είναι και άκρως γελοία π.χ Μπόμπ Σφουγγαράκης...τραγικό....

Εννοείται έβλεπα το σώμα! Και τα αιμοσφαίρια να πολεμούν :) Η φρουτοπία μ'άρεσε αλλά και λίγο με τρόμαζε...:haha:
Α για το Μπομπ δε ξέρω, αν είσαι ενήλικας μπορεί να εκτιμήσεις κάποιο από το χιούμορ του. Τώρα για παιδάκι..

Πάντως το star τα πρωινά του ΣΚ δείχνει τους πιγκουίνους της Μαγαδασκάρης, spin off από την ταινία, και πεθαίνω στο γέλιο

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ είμαι 29...Τώρα που το googlara κατάλαβα ποιο είναι, το έχω δει κάποιες φορές μικρή. Αλλά αυτό που θυμούνται και ονόματα και υπόθεση, απίστευτο
Εγώ είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερη και το θυμάμαι πολύ καλά! Το βλέπαμε κάθε μεσημέρι με την αδερφή μου (27 τώρα).

Χαίρομαι πάντως που δεν είμαι πια το μοναδικό παιδάκι που δεν έβλεπε Καρουζέλ...:clap:
Είμαστε πολύ περισσότεροι από ό, τι νομίζεις!

Καλά ούτε μικρό σπίτι στο λιβάδι έβλεπα, αν συμπίπτουμε μπορείς να νιώσεις παρηγοριά κι εκεί :clap:
Το Μικρό Σπίτι, αν και πια θεωρώ ότι πρέσβευε μερικές αξίες που δεν μου αρέσουν (πολύ πατρίς-θρησκεία-οικογένεια->εντάξει, με το τρίτο δεν διαφωνώ:D) τότε το παρακολουθούσα φανατικά! Μάλιστα θυμάμαι πρόβαλλαν στη σειρά Καρουζέλ-Μικρό Σπίτι-Degrassi High. Το Degrassi ήταν το αγαπημένο μου! Καναδική παραγωγή που αφορούσε τις ζωές μερικών εφήβων από την 'Α Γυμνασίου ως τη 'Γ Λυκείου! Ήταν η σειρά που με εισήγαγε σε έννοιες όπως ναρκωτικά, σεξ, εγκυμοσύνη στην εφηβεία, νευρική ανορεξία, αυτοκτονία και διάφορα άλλα φλέγοντα ζητήματα! Και μετά η δική μου εφηβεία φαινόταν piece of cake!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πάντως το star τα πρωινά του ΣΚ δείχνει τους πιγκουίνους της Μαγαδασκάρης, spin off από την ταινία, και πεθαίνω στο γέλιο
Εεεε, εγώ τώρα κοντά στα 30 δε βλέπω παιδικά....:D και ειδικά Σάββατο και στο Star....ντροπή....
Ζήτω ο βασιλιάς Τζουλιεν....:haha::haha::haha::bleh::bleh::bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Last edited by a moderator:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ντροπή σας να μιλάτε έτσι γι την candy candy

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα!
Αλλά κι εγώ πρέπει να ήμουν πιο μεγάλη χαζοβιόλα, γιατί είχα φάει απίστευτο κόλλημα!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Ντροπή σας να μιλάτε έτσι γι την candy candy
ειδα πριν 3 χρονια ολη τη σειρα παλι.....ειχε ξεπαστρεψει ολους τους γκομενους της και επισης καθε ανθρωπο γυρω της.....πρεπει να ριχναμε πολυ κλαμα μικρες

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ενα ηταν TO παιδικο ....

Ειχα παρει μεχρι και μπλουζα με το σημα :)

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ορέστη είσαι πίσω.
εγώ αυτή τι στιγμή που μιλάμε φοράω