• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εγώ είμαι 29...Τώρα που το googlara κατάλαβα ποιο είναι, το έχω δει κάποιες φορές μικρή. Αλλά αυτό που θυμούνται και ονόματα και υπόθεση, απίστευτο

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εγώ είμαι 29...Τώρα που το googlara κατάλαβα ποιο είναι, το έχω δει κάποιες φορές μικρή. Αλλά αυτό που θυμούνται και ονόματα και υπόθεση, απίστευτο
Κι εγώ της ίδιας γενιάς είμαι αλλά δε το έβλεπα...βέβαια το Σιρίλο τον ήξερα γιατί όλοι οι άλλοι φίλοι μου είχαν υπάρξει φανατικοί...:haha::haha:
Χαίρομαι πάντως που δεν είμαι πια το μοναδικό παιδάκι που δεν έβλεπε Καρουζέλ...:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Κι εγώ της ίδιας γενιάς είμαι αλλά δε το έβλεπα...βέβαια το Σιρίλο τον ήξερα γιατί όλοι οι άλλοι φίλοι μου είχαν υπάρξει φανατικοί...:haha::haha:
Χαίρομαι πάντως που δεν είμαι πια το μοναδικό παιδάκι που δεν έβλεπε Καρουζέλ...:clap:
Ήταν ΤΟΣΟ διάσημο;

Καλά ούτε μικρό σπίτι στο λιβάδι έβλεπα, αν συμπίπτουμε μπορείς να νιώσεις παρηγοριά κι εκεί :clap:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Bαλιτσουλα εισαι μικρη για το μικρο σπιτι στο λιβαδι.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Bαλιτσουλα εισαι μικρη για το μικρο σπιτι στο λιβαδι.
Όχι, παιζόταν κι όταν ήμουν παιδί! Απλώς το απεχθανόμουν.

Έβαλα τώρα στο youtube να δω λίγο καρουζέλ για να προσπαθήσω να θυμηθώ. Το ξέρω, αλλά δεν το έβλεπα γιατί μου φαινόταν όλοι εκνευριστικοί μ'αυτή την άθλια μεταγλώττιση.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Καλά ούτε μικρό σπίτι στο λιβάδι έβλεπα, αν συμπίπτουμε μπορείς να νιώσεις παρηγοριά κι εκεί :clap:
Καλά αυτό ήταν σκέτη κατάθλιψη...η μία χαζή η άλλη τυφλή...:haha::haha::haha: το βαριόμουν αφόρητα...
Εγώ έβλεπα thundercats, χελωνονιτζάκια και ομολογώ έβλεπα και την Κάντι-κάντι (καλό βούρλο κι αυτή βέβαια...:D)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλά αυτό ήταν σκέτη κατάθλιψη...η μία χαζή η άλλη τυφλή...:haha::haha::haha: το βαριόμουν αφόρητα...
Εγώ έβλεπα thundercats, χελωνονιτζάκια και ομολογώ έβλεπα και την Κάντι-κάντι (καλό βούρλο κι αυτή βέβαια...:D)
That's my girl! Και μαχητές του διαστήματος :D

Κάντι-κάντι πολύ χαζογκόμενα ρε παιδί μου, τραβάτε με κι ας κλαίω

Για να πω και την κλασική ατάκα του γεροξούρη - ααααααχ που είναι τώρα αυτά τα παιδικά, τώρα τα παιδάκια βλέπουν όλο βία και αίμα :D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πες μου οτι έβλεπες και αυτό με το ανθρώπινο σώμα νομίζω λεγόταν ''Ήταν μια φορά ο άνθρωπος'' και βέβαια Φρουτοπία... Τώρα πέρα οτι είναι όλο βία είναι και άκρως γελοία π.χ Μπόμπ Σφουγγαράκης...τραγικό....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400