panpan
Member
Καλα εγω ειμαι 50 plus και δεν το εχω,εσυ?
Κι εγώ της ίδιας γενιάς είμαι αλλά δε το έβλεπα...βέβαια το Σιρίλο τον ήξερα γιατί όλοι οι άλλοι φίλοι μου είχαν υπάρξει φανατικοί...Εγώ είμαι 29...Τώρα που το googlara κατάλαβα ποιο είναι, το έχω δει κάποιες φορές μικρή. Αλλά αυτό που θυμούνται και ονόματα και υπόθεση, απίστευτο
Ήταν ΤΟΣΟ διάσημο;Κι εγώ της ίδιας γενιάς είμαι αλλά δε το έβλεπα...βέβαια το Σιρίλο τον ήξερα γιατί όλοι οι άλλοι φίλοι μου είχαν υπάρξει φανατικοί...
Χαίρομαι πάντως που δεν είμαι πια το μοναδικό παιδάκι που δεν έβλεπε Καρουζέλ...
Όχι, παιζόταν κι όταν ήμουν παιδί! Απλώς το απεχθανόμουν.Bαλιτσουλα εισαι μικρη για το μικρο σπιτι στο λιβαδι.
Καλημέρα σας !!! Πολύ χαλάζι ψες βράδυ
Καλά αυτό ήταν σκέτη κατάθλιψη...η μία χαζή η άλλη τυφλή... το βαριόμουν αφόρητα...Καλά ούτε μικρό σπίτι στο λιβάδι έβλεπα, αν συμπίπτουμε μπορείς να νιώσεις παρηγοριά κι εκεί
That's my girl! Και μαχητές του διαστήματοςΚαλά αυτό ήταν σκέτη κατάθλιψη...η μία χαζή η άλλη τυφλή... το βαριόμουν αφόρητα...
Εγώ έβλεπα thundercats, χελωνονιτζάκια και ομολογώ έβλεπα και την Κάντι-κάντι (καλό βούρλο κι αυτή βέβαια...)