• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
τι ωραια που περνατε εκει στους -40 C ... brrrr :surf2:
Καλά είναι φέτος, αν και η μαρμότα μας τα χάλασε χτες :haha:
Συνήθεια είναι. Ευτυχώς το μπάρμπεκιου είναι παντός καιρού και τα αυτοκίνητα έχουν ασύρματη μίζα. Το ανάβεις όταν είσαι στο σπίτι 10 λεπτά πριν φύγεις και μπαίνεις στο ζεστό σου κάθισμα. Μερικά παλιά αυτοκίνητα δεν το έχουν και είναι φρίκη να μπαίνεις μέσα. Κάνει πιο κρύο μέσα, απ'ότι απ΄έξω.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλά είναι φέτος, αν και η μαρμότα μας τα χάλασε χτες :haha:
Συνήθεια είναι. Ευτυχώς το μπάρμπεκιου είναι παντός καιρού και τα αυτοκίνητα έχουν ασύρματη μίζα. Το ανάβεις όταν είσαι στο σπίτι 10 λεπτά πριν φύγεις και μπαίνεις στο ζεστό σου κάθισμα. Μερικά παλιά αυτοκίνητα δεν το έχουν και είναι φρίκη να μπαίνεις μέσα. Κάνει πιο κρύο μέσα, απ'ότι απ΄έξω.
Ποσο θα κατσεις εκει αληθεια?

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Ποσο θα κατσεις εκει αληθεια?
Μόλις έγινα μόνιμος κάτοικος, άρα για πάντα!
Θα γυρίσω μετά από 50 χρόνια στην Ελλάδα, θα έχω ξεχάσει τα άριστα ελληνικά μου, θα μιλάω σπαστά αγγλικά και θα κάνω επενδύσεις φορώντας άσπρη κάλτσα με σαγιονάρες και χαβανέζικο πουκάμισο.:klaps::3523:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ελα ρε .....εφοσον το επελεξες ..μια χαρα .
Αντε να ψαχνουμε για κανενα φτηνο εισιτηριο:haha:..αλλα καλοκαιρι εε ..μην ξεχνιομαστε!

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Bεβαίως, βεβαίως! Μετά χαράς. Πετάω τη σκούφια μου για ξεναγήσεις!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μόλις έγινα μόνιμος κάτοικος, άρα για πάντα!
Θα γυρίσω μετά από 50 χρόνια στην Ελλάδα, θα έχω ξεχάσει τα άριστα ελληνικά μου, θα μιλάω σπαστά αγγλικά και θα κάνω επενδύσεις φορώντας άσπρη κάλτσα με σαγιονάρες και χαβανέζικο πουκάμισο.:klaps::3523:
Εμενα αυτο ειναι το ονειρο μου.......και δεν κανω πλακα!!

Bεβαίως, βεβαίως! Μετά χαράς. Πετάω τη σκούφια μου για ξεναγήσεις!
Προσεξε τι λες....... Γιατι το πιθανοτερο ειναι να ερθει/ουμε καποιος απο εδω μεσα!!
:haha::haha:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Το λάπτοπ μου δείχνει να λειτουργεί, αλλά η οθόνη παραμένει σβηστή:( Ξέρεις κανείς τι έχει; Και πώς θα θεραπευτεί;:roll:
Mήπως έχει επιλεγεί κατά λάθος Connect to an external display και στέλνει το σήμα της οθόνης σε καμιά έξοδο VGA/HDMI?

Bahari

Member
Mήπως έχει επιλεγεί κατά λάθος Connect to an external display και στέλνει το σήμα της οθόνης σε καμιά έξοδο VGA/HDMI?
Χμμμμ... αυτά που λες μου μοιάζουν για κινέζικα, αλλά το "θαύμα" έγινε και ο υπολογιστής μετά από δυο ώρες με μαύρη οθόνη, άρχισε να λειτουργεί και πάλι. Πως και γιατί δεν ξέρω. Προσπαθούσα επανειλημμένα, πατώντας διάφορα κουμπιά, να τον κάνω να δώσει σημεία ζωής και κάποια στιγμή έβγαλε ένα μήνυμα και άρχισε να λειτουργεί και πάλι :lol:

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Εμενα αυτο ειναι το ονειρο μου.......και δεν κανω πλακα!!

Προσεξε τι λες....... Γιατι το πιθανοτερο ειναι να ερθει/ουμε καποιος απο εδω μεσα!!
:haha::haha:
Kανένα πρόβλημα, έχουμε έξτρα υπνοδωμάτιο. :haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ξυπνάω κι εγώ ένα ωραίο μεσημέρι του Σαββάτου και αντικρίζω την κολλητή μου στο Διαγωνισμό Φεβρουαρίου του Close Up. :)
Για μια ακόμα φορά θα ζητήσω τη βοήθειά σας και ας ελπίσουμε ότι η κατάληξη θα είναι ίδια με της δασκάλας μου.
Μπείτε στο λινκ της φωτογραφίας κάντε like και μοιραστήτε το και στον τοίχο σας.
STYLE ICON ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ | Facebook

Καλή επιτυχία στη Μαγδαληνή !!!

(ναι ναι όλες μου οι φίλες είναι κούκλες :) )

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Δε μπορώ να πω ότι είναι άσχημα δουλειά αυτή!!! :p:p:p

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com