• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία

Η γιαγιά ενός φίλου.

Sent from my iPad 2 64gb 3G :p using Travel stories app

Last edited by a moderator:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
στο Βελιγράδι είναι όλες οι φωτο (΄ποτέ δεν έτυχε οι δρόμοι να είναι ακαθάριστοι, και να μην προλαβαίνουν να τους καθαρίσουν..τουλάχιστον όσο υπάρχω εγώ)...για αυτό είναι και παράξενο...¨¨Ομως ο κόσμος δυσκολεύεται, η μάνα μου χτές πήγαινε 3 ώρες μέχρι την δουλεία της:(

και ακόμα χιονίζει ...

Στην υπόλοιπη Σερβία γίνεται ο χαμός, όπως κιαι στην διπλανή Βοσνία και Κροατία..αν θέλετε σας στέλνω και άλλες φώτο που οι άνθρωποι φτιάξανε τα τουνελ από χιόνια να περνάνε....Στους 28 δήμους ανακοίνωσαν κατάσταση ακραίων συνθήκων, και μόνο σε αυτήν την περίπτωση κλείνουν τα σχολεία, οι άνθρωποι έχουν μειομένο οράρια κλπ. αλλά αυτό γίνεται σε πολύ δυσκολες καταστάσεις όπως τώρα... Εμένα ποτέ δεν μου έτυχε να κλείσει το σχολείο λόγο του καιρού....και έχω δει χιόνια και χιόνια...

κάποιοι όμως διασκεδάζουν κιόλας :D

[YOUTUBE] http://youtu.be/k-KBAl8oJtE [/YOUTUBE]

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
Προσεξε μη μαζευτουμε ολοκληρο γκρουπ και αναγκαστεις να φυγεις εσυ απο το σπιτι.:lol:
Όλοι οι καλοί χωράμε! Έχω και αντίσκηνο για 6 άτομα! Στην πίσω αυλή, άνετα!:clap::clap:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πρώτη φορά βλέπω junior master chef! Γιατί μιλάνε έτσι αυτά τα παιδάκια;;;

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
παιδια εχει κανεις να μου προτεινει ποιο blackberry να παρω;; δεν ειμαι των touch screens γιαυτο θελω blackberraki ..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα