• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
μπορείς να αγοράσεις στην πολωνια, έτοιμο σε μπουκάλι, που θέλει λίγο βράσιμο

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
μπορείς να αγοράσεις στην πολωνια, έτοιμο σε μπουκάλι, που θέλει λίγο βράσιμο
Aαααα ετοιματζίδικο. Ε, κι αυτό καλό είναι. Έτσι κι αλλιώς, στους -30 και νερό της βρύσης να πιεις, ζεστό αφέψημα φαίνεται.

Μια και είσαι σε τέτοιο κρύο, δοκίμασε μια μέρα να βράσεις μια κούπα νερό και κατευθείαν πέτα το στον αέρα (μακριά σου). Θα φτιάξεις χιόνι.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
το έχουμε κάνει αυτό, αλλα πέρσι στην πρακτική μου, που πετάγαμε νερά στους -40 :D

Bahari

Member
Το λάπτοπ μου δείχνει να λειτουργεί, αλλά η οθόνη παραμένει σβηστή:( Ξέρεις κανείς τι έχει; Και πώς θα θεραπευτεί;:roll:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Το λάπτοπ μου δείχνει να λειτουργεί, αλλά η οθόνη παραμένει σβηστή:( Ξέρεις κανείς τι έχει; Και πώς θα θεραπευτεί;:roll:
Και πως γράφεις;
Εγώ πάντως ένιωσα πανευτυχής την τελευταια εβδομάδα που άλλα ενδιαφέροντα με κράτησαν μακριά απο τον υπολογιστή (και το κινητό).

Bahari

Member
Και πως γράφεις;
Εγώ πάντως ένιωσα πανευτυχής την τελευταια εβδομάδα που άλλα ενδιαφέροντα με κράτησαν μακριά απο τον υπολογιστή (και το κινητό).
Γράφω από τον άλλο υπολογιστή (desktop). Το πρόβλημα είναι ότι το λάπτοπ το χρειάζομαι πιο πολύ γιατί το πηγαινοφέρνω στη δουλειά.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι, ζήτα βοήθεια από τον γνωστό μας...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Δεν ξερω, μπορει να ειναι κατι απλο οπως μια αθελητη αλλαγη στις ρυθμισεις της οθονης μεχρι κατι πολυ συνθετο (μεχρι και ασταναπανε) οπως η βλαβη στην καρτα γραφικων, αρχικα δοκιμασε αν μπορεις να ενωσεις την οθονη σου με τo φορητο, αν δεν βλεπεις τιποτα χρειαζεσαι τεχνικό.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88