maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Τότε να πας να μείνεις στη Φλόριδα.Γιατί εδώ αυτό που λες το κάνει το πολύ για ένα μήνα.Μετά έχει για άλλους 4 καύσωνα.Θέλω ήλιο, 25οC,
Τότε να πας να μείνεις στη Φλόριδα.Γιατί εδώ αυτό που λες το κάνει το πολύ για ένα μήνα.Μετά έχει για άλλους 4 καύσωνα.Θέλω ήλιο, 25οC,
seriously WHAT WERE THE FU...ING CHANCES ????
Στη Φλόριδα....τσκ τσκ...εντάξει Φερδινάρδε...Τότε να πας να μείνεις στη Φλόριδα.Γιατί εδώ αυτό που λες το κάνει το πολύ για ένα μήνα.Μετά έχει για άλλους 4 καύσωνα.
Στη Φλόριδα....τσκ τσκ...εντάξει Φερδινάρδε...
περα απο το καροτσακι που δε με αφορα.....μακρια απο εμας...θα συμφωνησω απολυτα κυριε GTS.....ειμαι παιδι του ηλιουΜε την ευκαιρία της σημερινής ημέρας και του μήνα που μας μπήκε χθες, θέλω να ευχηθώ καλά ξεκουμπίδια στο κωλοχειμώνα που μας έχει μαμήσει και πως όσοι γουστάρετε κρύο, λάσπες, χιόνια και βροχή είστε ψυχανώμαλοι ολκής...
Θέλω ήλιο, 25οC, κοντομάνικα, ποτάκι και φαγητό σε τραπεζάκια έξω, βόλτες στις θάλασσα, ζεστές νύχτες....άσε που με το χειμώνα που να τρέχεις με το καρότσι
οταν θες να πατησης το κουμπι για ευχαριστω,δεν υπαρχει.Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας και του μήνα που μας μπήκε χθες, θέλω να ευχηθώ καλά ξεκουμπίδια στο κωλοχειμώνα που μας έχει μαμήσει και πως όσοι γουστάρετε κρύο, λάσπες, χιόνια και βροχή είστε ψυχανώμαλοι ολκής...
Θέλω ήλιο, 25οC, κοντομάνικα, ποτάκι και φαγητό σε τραπεζάκια έξω, βόλτες στις θάλασσα, ζεστές νύχτες....άσε που με το χειμώνα που να τρέχεις με το καρότσι
Λατρευωωωωω !!!!H μέρα της μαρμότας σήμερα, αναμένω πρόβλεψη για την Αλμπέρτα. Το Κεμπέκ την πάτησε, θα έχει χειμώνα ακόμη 6 βδομάδες, ενώ το Οντάριο και η Νόβα Σκόσια τη γλίτωσαν.
Με προλαβες............ και γραφεις σε ολα!!Ή εμενα πεφτει το ματι μου σε ολα τα θεματα της Ρωμης ή οντως ειναι παρα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!