• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας και του μήνα που μας μπήκε χθες, θέλω να ευχηθώ καλά ξεκουμπίδια στο κωλοχειμώνα που μας έχει μαμήσει και πως όσοι γουστάρετε κρύο, λάσπες, χιόνια και βροχή είστε ψυχανώμαλοι ολκής...

Θέλω ήλιο, 25οC, κοντομάνικα, ποτάκι και φαγητό σε τραπεζάκια έξω, βόλτες στις θάλασσα, ζεστές νύχτες....άσε που με το χειμώνα που να τρέχεις με το καρότσι :D
περα απο το καροτσακι που δε με αφορα.....μακρια απο εμας...θα συμφωνησω απολυτα κυριε GTS.....ειμαι παιδι του ηλιου

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Στον πόλεμο καλοκαίρι-χειμώνα να τα γράψετε αυτά που κοντεύει να ισοφαρίσει ο χειμώνας! :shock:

panpan

Member
Με την ευκαιρία της σημερινής ημέρας και του μήνα που μας μπήκε χθες, θέλω να ευχηθώ καλά ξεκουμπίδια στο κωλοχειμώνα που μας έχει μαμήσει και πως όσοι γουστάρετε κρύο, λάσπες, χιόνια και βροχή είστε ψυχανώμαλοι ολκής...

Θέλω ήλιο, 25οC, κοντομάνικα, ποτάκι και φαγητό σε τραπεζάκια έξω, βόλτες στις θάλασσα, ζεστές νύχτες....άσε που με το χειμώνα που να τρέχεις με το καρότσι :D
οταν θες να πατησης το κουμπι για ευχαριστω,δεν υπαρχει.
Η ειδηση ειναι εδω στην Βαρκελωνη το βραδι χιονισε,αλλα ολη την
ημερα εχει χιονονερο.
Γμτ την ατυχια μου.:mad:

alliaks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μίκυ Σίτυ
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
H μέρα της μαρμότας σήμερα, αναμένω πρόβλεψη για την Αλμπέρτα. Το Κεμπέκ την πάτησε, θα έχει χειμώνα ακόμη 6 βδομάδες, ενώ το Οντάριο και η Νόβα Σκόσια τη γλίτωσαν.

manelaki

Member
Ή εμενα πεφτει το ματι μου σε ολα τα θεματα της Ρωμης ή οντως ειναι παρα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
H μέρα της μαρμότας σήμερα, αναμένω πρόβλεψη για την Αλμπέρτα. Το Κεμπέκ την πάτησε, θα έχει χειμώνα ακόμη 6 βδομάδες, ενώ το Οντάριο και η Νόβα Σκόσια τη γλίτωσαν.
Λατρευωωωωω !!!!
Ή εμενα πεφτει το ματι μου σε ολα τα θεματα της Ρωμης ή οντως ειναι παρα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με προλαβες............ και γραφεις σε ολα!!
Μαντανέ !!:bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361