• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Α-ΝΑ-ΠΗ-ΡΙ-Α

Πίστεψέ με...

Μ'έχει αρπάξει γερά η δαγκάνα του budget-drafting και βλέπω παντού μόνο νούμερα.. (δυστυχώς, κυριολεκτικώς - γιατί αν ήταν μεταφορικώς γούστο θα είχε)
Βαλιτσούλα κοίτα να το ξεπεράσεις γρήγορα...γιατί στη ζωή με αισιοδοξία και χιούμορ πρέπει να αντιμετωπίζεις τις περισσότερες καταστάσεις αν θέλεις να την παλέψεις...
(Να σου στείλω λίγο θετική ενέργεια που παραδόξως μου περισσεύει τον τελευταίο καιρό...???:D)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Βαλιτσούλα κοίτα να το ξεπεράσεις γρήγορα...γιατί στη ζωή με αισιοδοξία και χιούμορ πρέπει να αντιμετωπίζεις τις περισσότερες καταστάσεις αν θέλεις να την παλέψεις...
(Να σου στείλω λίγο θετική ενέργεια που παραδόξως μου περισσεύει τον τελευταίο καιρό...???:D)

+1

Tι εννοείς περισσεύει? Κράτα εκεί κορίτσι μου αποθέματα, όλο και κάποια στιγμή θα χρειαστούν..
Άντε αν είναι για την βαλιτσούλα δώσε!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
+1

Tι εννοείς περισσεύει? Κράτα εκεί κορίτσι μου αποθέματα, όλο και κάποια στιγμή θα χρειαστούν..
Άντε αν είναι για την βαλιτσούλα δώσε!
Μετά από ένα διάστημα με αναποδιές, αρρώστιες, αστεία ατυχήματα, που προς στιγμήν κόντεψαν να με ανακηρύξουν στην γκαντέμω του forum επέστρεψα στην προηγούμενη φυσιολογική ζωή μου (ελπίζω να μην το γρουσουζέψω πάλι...:haha::haha::haha:).
Κι επειδή εκ φύσεως είμαι απίστευτα αισιόδοξος άνθρωπος να μη δώσω και λίγο στον συνάνθρωπο...???πόσο μάλλον σε συμφορουμίτη...???

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ναι ρε εννοείται, τα χουμε ξαναπεί.
Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Άμπαλος είναι υπέροχη λέξη!

Αχ nedelja και zmaria σας ευχαριστώ :) Συνήθως με χιούμορ τα αντιμετωπίζω, απλώς τελευταία έχω μπλέξει με πολλούς αριθμούς και πονοκεφαλιάζω :) ΑΛΛΑ καλοδεχούμενη η θετική σας ενέργεια!! Ρε nedelja αλήθεια, τις ξεπέρασες τις γκαντεμιές;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Και άμπαλη και γκαντέμω...:D:haha:
Άμπαλη γιατί...???? και όσο για το γκαντέμω...last year...:clap:
(εκτός και με ματιάσεις...)

Κι εσύ καλύτερα πρόσεξε αυτές τις μέρες με τον παγετό μη σαβουριαστείς εκεί στα ΒΠ σε κανένα πεζοδρόμιο...Το αδιαχώρητο γίνεται στο ΚΑΤ από ηλικιωμένους αυτές τις μέρες....:bleh::bleh::bleh:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ρε nedelja αλήθεια, τις ξεπέρασες τις γκαντεμιές;
Ναι σου λέω....:clap::clap::clap: τελικά για όλα υπάρχει σωτηρία....:haha::haha::haha:
Και μη στεναχωριέσαι αν δεν πιάνει κι η αισιοδοξία άνοιξε και καμιά μπύρα και όλα καλά...:haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Καλέ βαλιτσούλα.
Τώρα που το θυμήθηκα, γυμναστήριο πήγες??
(σιγά μην πήγες:D)

GTS

Member
Άμπαλη γιατί...???? και όσο για το γκαντέμω...last year...:clap:
(εκτός και με ματιάσεις...)
Άμπαλη λόγω κινητού βρε :haha: Που δε βρίσκεις άκρη και μου ήθελες και smartphone τρομάρα σου (μεταξύ μας, ούτε εγώ τα θέλω).

Μακάρι να'ναι last year το άλλο, έκοψες και τις κακές παρέες και σου βγήκε σε καλό :D Είδες?

Κι εσύ καλύτερα πρόσεξε αυτές τις μέρες με τον παγετό μη σαβουριαστείς εκεί στα ΒΠ σε κανένα πεζοδρόμιο...Το αδιαχώρητο γίνεται στο ΚΑΤ από ηλικιωμένους αυτές τις μέρες....:bleh::bleh::bleh:
Τουλάχιστον είναι κοντά το ΚΑΤ εδώ, αχαχαχα...πού θα πάει, θα βρω μια καυτή νοσοκόμα να προσέξει κι εμένα :D Εσείς κοντά στη μέση ηλικία δε κάνετε για πολλά :haha::haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Τουλάχιστον είναι κοντά το ΚΑΤ εδώ, αχαχαχα...πού θα πάει, θα βρω μια καυτή νοσοκόμα να προσέξει κι εμένα :D :
Καλά δεν ντρέπεσαι που κοντοζυγώνεις μωροπατέρας? Φτου σου!

(με το καλό, με το καλό)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος