GTS
Member
Συνάδει με τον καιρό...κάπου έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα και πρόσφατα, ψάξτο...
Άχου το μωρέ!!!Νυσταααααα θέλω σουπιτσα !!!
Κι εγώ κι εγώ καλή διάθεση και δε θα αφήσω τίποτα να μου τη χαλάσει...για να δούμε....και δε νυστάζω κιόλας...απίστευτο!Kι εγώ καλή διάθεση έχω, απλά νυσταγμένη!
Πολύ κρύο ε??? μπρρρρρρρ
Καλέ έπιασες δουλειά σαν οικιακή βοηθός...???Πόσα παίρνεις χρειάζομαι ένα γενικό....:xmas_mrgreen:Πολύ όμως...καταντάει μαρτύριο το ξύπνημα με κρύο σπίτι....να φτάξεις πρωϊνό, άντε να μαγειρέψεις κι όλας, μετά στο μπάνιο...ΜΜΠΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Από μαγειρική όμως δε θα σε προτιμήσω....σούπα χωρίς πιπέρι και μόνο φρεσκοτριμμένο εννοείται δεν τρώγεται...Έλα, έχω κοτόσουπα εγώ....πιπέρι μόνο δεν έχω να βάλω :xmas_eek:
Φουνταριστός δε ξέρω κι εγώ τι σημαίνει.Επίσης τι μαθαίνεις κανείς χαζεύοντας ένα τηλεπαιχνίδι...???Οτι υπάρχει άντρας (2 στην ουσία) που δε γνωρίζει τι θα πει φουνταριστός και οτι στη Θεσσαλονίκη τους πιάνει φούιτ...??? Φένια θέλω ετυμολογία....
Απίστευτο είναι να μη πέσει κάτι πάνω σου να σε τρακάρει με τη καλοτυχία που σε ακολουθεί...:xmas_mrgreen:Κι εγώ κι εγώ καλή διάθεση και δε θα αφήσω τίποτα να μου τη χαλάσει...για να δούμε....και δε νυστάζω κιόλας...απίστευτο!
Με ένα πιάτο φαγητό, είμαι ΟΚ (α και λίγο ρούμι να έχετε εύχερο). Αλλά θέλω διάφορες κουζίνες, κανά Μαροκινό ας πούμε...:xmas_mrgreen:Καλέ έπιασες δουλειά σαν οικιακή βοηθός...???Πόσα παίρνεις χρειάζομαι ένα γενικό....:xmas_mrgreen:
Κάτσε, έχω στο γραφείο και φρέσκο πιπέρι, και ρίγανη και διάφορα μπαχάρια....ρε δε πάμε καλά...α, τζάμια δε κάνω, βαριέμαι.Από μαγειρική όμως δε θα σε προτιμήσω....σούπα χωρίς πιπέρι και μόνο φρεσκοτριμμένο εννοείται δεν τρώγεται...
Οπότε μόνο σκούπα, σφουγγάρισμα, τζάμια, κτλ
Μα, ο επιθετικός στο πόλο είναι...:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:Οτι υπάρχει άντρας (2 στην ουσία) που δε γνωρίζει τι θα πει φουνταριστός ....
Κορυφαία φράση...εγώ πάντως που ξέρω κάτι ψευτογαλλικά δε το συνέδεσα...είναι σίγουρο αυτό...???Φούιτ πάντως θα πει ότι έσκασε το λάστιχο και είναι γαλλική λέξη καθότι είμεθα και γαλλομαθείς εδώ στην επαρχία.
Deal...Αρκεί να πάρεις καλά τις γωνίες:xmas_mrgreen:Με ένα πιάτο φαγητό, είμαι ΟΚ (α και λίγο ρούμι να έχετε εύχερο). Αλλά θέλω διάφορες κουζίνες, κανά Μαροκινό ας πούμε...:xmas_mrgreen:
Άμα ο άντρας είναι του ΕΜΠ!!!!Μα, ο επιθετικός στο πόλο είναι...:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
να παραθέσω γνωστή παροιμία?:xmas_cheesygrin:(διοτι ως γνωστον δεν μ΄αρεσουν οι Ιταλιανοι)
και καλά κάνεις. γιατί ξεστολίζεται μετά τη festa della Candelora, όχι όποτε μας βολεύει..:xmas_cheesygrin:Πάντα λέω 7 του μηνός θα ξεστολίσω το δέντρο και ποτέ δε το τηρώ.