• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Συνάδει με τον καιρό...κάπου έχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα και πρόσφατα, ψάξτο...

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
:xmas_wink: (οπως βλεπουμε βαριεμαι να γραφω)

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Kι εγώ καλή διάθεση έχω, απλά νυσταγμένη!
Πολύ κρύο ε??? μπρρρρρρρ
Κι εγώ κι εγώ καλή διάθεση και δε θα αφήσω τίποτα να μου τη χαλάσει...για να δούμε....και δε νυστάζω κιόλας...απίστευτο!

Πολύ όμως...καταντάει μαρτύριο το ξύπνημα με κρύο σπίτι....να φτάξεις πρωϊνό, άντε να μαγειρέψεις κι όλας, μετά στο μπάνιο...ΜΜΠΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Καλέ έπιασες δουλειά σαν οικιακή βοηθός...???Πόσα παίρνεις χρειάζομαι ένα γενικό....:xmas_mrgreen:

Έλα, έχω κοτόσουπα εγώ....πιπέρι μόνο δεν έχω να βάλω :xmas_eek:
Από μαγειρική όμως δε θα σε προτιμήσω....σούπα χωρίς πιπέρι και μόνο φρεσκοτριμμένο εννοείται δεν τρώγεται...
Οπότε μόνο σκούπα, σφουγγάρισμα, τζάμια, κτλ

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και γω παντως το λινκ του Σπυρου δεν μπορω να το δω.Συμπασχω με μπαμπα!
Επισης συμπασχω στο πρωινο ξυπνημα στο κρυο σπιτι κ το κρυο νερο.
Παλια καναμε κ το αλλο,αλλα τωρα που λεφτα για πετρελαιο: ξυπνουσα καμια ωρα ,μιαωρο πριν ,αναβα το καλοριφερ και ξανακοιμομουν.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Επίσης τι μαθαίνεις κανείς χαζεύοντας ένα τηλεπαιχνίδι...???Οτι υπάρχει άντρας (2 στην ουσία) που δε γνωρίζει τι θα πει φουνταριστός και οτι στη Θεσσαλονίκη τους πιάνει φούιτ...??? Φένια θέλω ετυμολογία....

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Επίσης τι μαθαίνεις κανείς χαζεύοντας ένα τηλεπαιχνίδι...???Οτι υπάρχει άντρας (2 στην ουσία) που δε γνωρίζει τι θα πει φουνταριστός και οτι στη Θεσσαλονίκη τους πιάνει φούιτ...??? Φένια θέλω ετυμολογία....
Φουνταριστός δε ξέρω κι εγώ τι σημαίνει.
Φούιτ πάντως θα πει ότι έσκασε το λάστιχο και είναι γαλλική λέξη καθότι είμεθα και γαλλομαθείς εδώ στην επαρχία.

GTS

Member
Κι εγώ κι εγώ καλή διάθεση και δε θα αφήσω τίποτα να μου τη χαλάσει...για να δούμε....και δε νυστάζω κιόλας...απίστευτο!
Απίστευτο είναι να μη πέσει κάτι πάνω σου να σε τρακάρει με τη καλοτυχία που σε ακολουθεί...:xmas_mrgreen:

Καλέ έπιασες δουλειά σαν οικιακή βοηθός...???Πόσα παίρνεις χρειάζομαι ένα γενικό....:xmas_mrgreen:
Με ένα πιάτο φαγητό, είμαι ΟΚ (α και λίγο ρούμι να έχετε εύχερο). Αλλά θέλω διάφορες κουζίνες, κανά Μαροκινό ας πούμε...:xmas_mrgreen:

Από μαγειρική όμως δε θα σε προτιμήσω....σούπα χωρίς πιπέρι και μόνο φρεσκοτριμμένο εννοείται δεν τρώγεται...
Οπότε μόνο σκούπα, σφουγγάρισμα, τζάμια, κτλ
Κάτσε, έχω στο γραφείο και φρέσκο πιπέρι, και ρίγανη και διάφορα μπαχάρια....ρε δε πάμε καλά...α, τζάμια δε κάνω, βαριέμαι.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Φούιτ πάντως θα πει ότι έσκασε το λάστιχο και είναι γαλλική λέξη καθότι είμεθα και γαλλομαθείς εδώ στην επαρχία.
Κορυφαία φράση...εγώ πάντως που ξέρω κάτι ψευτογαλλικά δε το συνέδεσα...είναι σίγουρο αυτό...???

Με ένα πιάτο φαγητό, είμαι ΟΚ (α και λίγο ρούμι να έχετε εύχερο). Αλλά θέλω διάφορες κουζίνες, κανά Μαροκινό ας πούμε...:xmas_mrgreen:
Deal...Αρκεί να πάρεις καλά τις γωνίες:xmas_mrgreen:

Μα, ο επιθετικός στο πόλο είναι...:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Άμα ο άντρας είναι του ΕΜΠ!!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
(διοτι ως γνωστον δεν μ΄αρεσουν οι Ιταλιανοι)
να παραθέσω γνωστή παροιμία?:xmas_cheesygrin:
Πάντα λέω 7 του μηνός θα ξεστολίσω το δέντρο και ποτέ δε το τηρώ.
και καλά κάνεις. γιατί ξεστολίζεται μετά τη festa della Candelora, όχι όποτε μας βολεύει..:xmas_cheesygrin:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος
Lilla