• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ή να έχουν βίτσιο να ακούν τη θρυλική φωνή του Σεφτελή :xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Συμφωνώ για το ξενύχτι εν μέρει...αλκοόλ αλλά και κατι άλλο...
Τέτοια βίτσια δεν έχω...ευτυχώς...
Αυτό το κάτι άλλο είναι μόνο μεταμεσονύχτιο...???:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:

Σεβασμός στη ντοπιολλλαλιά μας (αυτή τη λέξη δε θέλετε να με ακούσετε πώς την προφέρω :) :) :) )
Πάντως έκανα ένα πρόχειρο googlarisma και λένε οτι βγήκε από τον ήχο που κάνει το λάστιχο όταν ξεφουσκώνει...
Και ούτε Αθηναία είμαι αλλά δεν το είχα ξανακούσει ποτέ....
Περιμένω να πάρει θέση και το ψαράκι μόλις ξυπνήσει να δούμε τι έμαθε τόσο χρόνια στη Σαλονίκη...:xmas_cheesygrin:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Φενια πε μου κατι
περα απο τις εκφρασεις ..περα απο το λλλ...υπαρχει και καποια προφορα ?
Γιατι το ρωταω .....γιατι ακουσε ο συζυξ καποιους Σαλονικιους να μιλουν μεταξυ τους και δεν καταλαβαινε τι ελεγαν...δηλ δε μιλαμε απλα για χρηση λεξεων τυπου..οζα..αστικο...με..σε... μιλαμε για αλλη προφορα-διαλεκτο.
Ισχυει?
Βάλε μια εκπομπή του ΜΠαογκ στον 95,5 να ακουσεις και θα καταλάβεις τι εννοούσε ο σύζυξ.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάντως έκανα ένα πρόχειρο googlarisma και λένε οτι βγήκε από τον ήχο που κάνει το λάστιχο όταν ξεφουσκώνει...
Οχι ρε Domenica, μη ξηγιέσαι έτσι.
Σε λάθος σάιτ κοιτάς, αυτά τα λένε κάτι ακαλλιέργητοι Αθηναίοι με έλλειψη γαλλικής παιδείας. :xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:

GTS

Member
Τέτοια βίτσια δεν έχω...ευτυχώς...
Αυτό το κάτι άλλο είναι μόνο μεταμεσονύχτιο...???:xmas_mrgreen::xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Δεν έχεις μεγαλώσει εσύ με Σεφτελή, Αργυρίου και σία...έχασες...μαζί με τη περιγραφή του αγώνα μαθαίναμε και πόσο ρομαντικό είναι το φεγγάρι πάνω από το παγωμένο Ούλεβι...:xmas_mrgreen: Το άλλο είναι παντώς καιρού πάντως...απλά δίνει άλλο νόημα στο ξενύχτι. Υποχρεωτικό πάντως δεν είναι :xmas_mrgreen:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Οχι ρε Domenica, μη ξηγιέσαι έτσι.
Σε λάθος σάιτ κοιτάς, αυτά τα λένε κάτι ακαλλιέργητοι Αθηναίοι με έλλειψη γαλλικής παιδείας. :xmas_mrgreen::xmas_mrgreen:
Εγώ θα δεχτώ αποκλειστικά και μόνο τη δική σου εκδοχή...εξάλλου εμένα η Σαλονίκη σαν πόλη πολύ με πάει...δεν πάω με τίποτα σπίτι με το ζόρι με μαζεύουν...:xmas_cheesygrin:

Δεν έχεις μεγαλώσει εσύ με Σεφτελή, Αργυρίου και σία...έχασες...μαζί με τη περιγραφή του αγώνα μαθαίναμε και πόσο ρομαντικό είναι το φεγγάρι πάνω από το παγωμένο Ούλεβι...:xmas_mrgreen:
Υπάρχει χάσμα γενεών είναι η αλήθεια....

Υποχρεωτικό πάντως δεν είναι :xmas_mrgreen:
Απαραίτητο όμως σίγουρα....:xmas_mrgreen:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ θα δεχτώ αποκλειστικά και μόνο τη δική σου εκδοχή...εξάλλου εμένα η Σαλονίκη σαν πόλη πολύ με πάει...δεν πάω με τίποτα σπίτι με το ζόρι με μαζεύουν...:xmas_cheesygrin:
Wanna swap houses?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Βάλε μια εκπομπή του ΜΠαογκ στον 95,5 να ακουσεις και θα καταλάβεις τι εννοούσε ο σύζυξ.
Και γω βρε πουλακι μου γιατι για 1 χρονο δεν ακουγα τους κατοικους μεταξυ τους να μιλουν ετσι?Για παραδειγμα οταν μιλανε οι Κυπριοι μεταξυ τους (ειχα πολλους στη σχολη Δημοσιογραφιας ) πραγματικα δεν καταλαβαινα τιποτα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Και γω βρε πουλακι μου γιατι για 1 χρονο δεν ακουγα τους κατοικους μεταξυ τους να μιλουν ετσι?Για παραδειγμα οταν μιλανε οι Κυπριοι μεταξυ τους (ειχα πολλους στη σχολη Δημοσιογραφιας ) πραγματικα δεν καταλαβαινα τιποτα.
Ε τότε μάλλον ο σύζυγος σου είναι υπερβολικός. Εντάξει ρε παιδιά, δεν έχουμε διάλεκτο, προφορά έχουμε διαφορετική.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Φενια πε μου κατι
περα απο τις εκφρασεις ..περα απο το λλλ...υπαρχει και καποια προφορα ?
Γιατι το ρωταω .....γιατι ακουσε ο συζυξ καποιους Σαλονικιους να μιλουν μεταξυ τους και δεν καταλαβαινε τι ελεγαν...δηλ δε μιλαμε απλα για χρηση λεξεων τυπου..οζα..αστικο...με..σε... μιλαμε για αλλη προφορα-διαλεκτο.
Ισχυει?
Κλλλλλήο, ξεκόλλλλλα. Πλλλλάκα κάνανε στον σύζυξ ή απλλλλά δεν ήταν Σαλλλλονικιοί αλλλλλά απο την βόρεια Πέλλλλλα.

Ο σύζυξ στο Αρσάκειο σπούδασε?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος