• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Άαααχχχ!! Σας έχω post κόλαφο…. Με πιάσανε οι νοσταλγίες και πάνω στις αναζητήσεις μου ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!! My precious!!! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, μια από τις πιο ξεκαρδιστικές σεκάνς του forum:
http://www.travelstories.gr/social-forum/15137-aegean-%E9%F4%E1%EB%DF%E1-%EA%FD%F0%F1%EF-%EC%E5-69-%E5%F5%F1%FE.html
Εγώ κύριε Σπύρο γιατί δεν μπορώ να δω το λινκ (όπως όλοι οι άλλοι) αλλά μου βγάζει αυτό?

Μήνυμα vBulletin

babaduma, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;
Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα στο forum κάποιου Δημόσιου Γκρουπ, θα πρέπει να γίνετε μέλος σε αυτό το γκρουπ πριν μπορέσετε να γράψετε.
Αν προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια Ταξιδιωτική Ιστορία, τότε πρέπει να το κάνετε στην ενότητα "Ταξιδιωτικές Ιστορίες υπό εξέλιξη".

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι... :xmas_wink:

GTS

Member
Δεν είμαι καλά.....έξω έχει ψοφόκρυο (είπα να γράψω ψ**όκρυο αλλά δε κάνει πατέρας πράμα) κι εγώ έχω καλή διάθεση...ένα γιατρό και γρήγορα. Τι θα ακολουθήσει μετά άραγε...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Δεν είμαι καλά.....έξω έχει ψοφόκρυο (είπα να γράψω ψ**όκρυο αλλά δε κάνει πατέρας πράμα) κι εγώ έχω καλή διάθεση...ένα γιατρό και γρήγορα. Τι θα ακολουθήσει μετά άραγε...
Kι εγώ καλή διάθεση έχω, απλά νυσταγμένη!
Πολύ κρύο ε??? μπρρρρρρρ

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Συμπάσχω, συμπάσχω.
:) :) :)
Τελικά μπορούμε να είμεθα ευτυχισμένοι και με ψ...λόκρυο :p

GTS

Member
Kι εγώ καλή διάθεση έχω, απλά νυσταγμένη!
Πολύ κρύο ε??? μπρρρρρρρ
Πολύ όμως...καταντάει μαρτύριο το ξύπνημα με κρύο σπίτι....να φτάξεις πρωϊνό, άντε να μαγειρέψεις κι όλας, μετά στο μπάνιο...ΜΜΠΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Εμείς είμαστε θερμόαιμοι ρε Μαράκι, δε μπορούμε, τέλος...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384