babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Εγώ κύριε Σπύρο γιατί δεν μπορώ να δω το λινκ (όπως όλοι οι άλλοι) αλλά μου βγάζει αυτό?Άαααχχχ!! Σας έχω post κόλαφο…. Με πιάσανε οι νοσταλγίες και πάνω στις αναζητήσεις μου ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!! My precious!!! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, μια από τις πιο ξεκαρδιστικές σεκάνς του forum:
http://www.travelstories.gr/social-forum/15137-aegean-%E9%F4%E1%EB%DF%E1-%EA%FD%F0%F1%EF-%EC%E5-69-%E5%F5%F1%FE.html
Μήνυμα vBulletin
babaduma, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:
Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;
Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα στο forum κάποιου Δημόσιου Γκρουπ, θα πρέπει να γίνετε μέλος σε αυτό το γκρουπ πριν μπορέσετε να γράψετε.
Αν προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια Ταξιδιωτική Ιστορία, τότε πρέπει να το κάνετε στην ενότητα "Ταξιδιωτικές Ιστορίες υπό εξέλιξη".