Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Δε νομίζω να με πήρε το πουθενά το μάτι σου αυτές τις μέρες....Καλημερα βρε ρεμαλακια !!!
Καλή Χρονιά Κλεό και welcome back....
Δε νομίζω να με πήρε το πουθενά το μάτι σου αυτές τις μέρες....Καλημερα βρε ρεμαλακια !!!
Κάτσε ντε, όχι και x!! ΓΙατί??????Τέλεια ακούγεται Κλεό...απλά εγώ έχω βάλει Χ στην Ελλάδα πια...
Τέλεια ακούγεται Κλεό...απλά εγώ έχω βάλει Χ στην Ελλάδα πια...
Καλό είναι το χιονάκι βρε, αλλά για λίγο και σε διακοπές εννοείται...Και πολυ καλα κανεις ...εγω δεν ειμαι απο τους πρωτους που το λεω?Αλλα το εξωτερικο εβγαινε ακριβα φετος ...εστω κ αυτο ηταν ενα ομορφο διαλειμμα για να γεμισουμε μπαταριες.
Και ναι ομολογω (χειμωνικοι μην ακουτε εσεις): σε αυτα τα μερη ο χειμωνας κ το χιονι παει πολυ...ηταν σαν τη χωρα της βασιλισσας του χιονιου..ολα ετσι ασπρισμενα ...αφου μου αρεσε ακομα κ το χιονι...ακουσον ακουσον!
Γιατί αν με τα ίδια χρήματα μπορώ να είμαι στο Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νάπολι, τη Κων/πολη, δε τίθεται θέμα σύγκρισης. Γιατί προτιμώ μια alle vongole κλάσης από τα κοψίδια των ελληνικών ταβερνών. Για πολλούς τέτοιους λόγους...:xmas_wink:Κάτσε ντε, όχι και x!! ΓΙατί??????
Ευχαριστω φιλαρακια !
Ημουν το τριημερο των Φωτων χαμενη καπου στην ορεινη Νοτια Πινδο στο Νομο Τρικαλων..μετα απο Ελατη -Περτουλι-Νεραιδα..στα χωρια του Ασπροποταμου.
Το τι χιονι ειχε δε λεγεται !!!
Υπεροχα τοπια ...ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη ...παντου να κυλαει το ποταμι ο Αχελωος(Ασπροποταμος)..χιονια μεχρι το νερο και τα ελατα να φυτρωνουν μεσα στις οχθες.
Πολυ ελατο μιλαμε !