The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ευχαριστω φιλαρακια !
Ημουν το τριημερο των Φωτων χαμενη καπου στην ορεινη Νοτια Πινδο στο Νομο Τρικαλων..μετα απο Ελατη -Περτουλι-Νεραιδα..στα χωρια του Ασπροποταμου.
Το τι χιονι ειχε δε λεγεται !!!
Υπεροχα τοπια ...ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη ...παντου να κυλαει το ποταμι ο Αχελωος(Ασπροποταμος)..χιονια μεχρι το νερο και τα ελατα να φυτρωνουν μεσα στις οχθες.
Πολυ ελατο μιλαμε !

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μιλαμε καμια σχεση με Ελατη -Περτουλι ..ειναι καμια 50ρια χιλ πιο μεσα, συνορα Τρικαλων-Ιωαννινων.Ειναι πολυ ωραιοτερη η φυση ...γιατι παντου τρεχουν ποταμια..νερα ,πολυ ελατο ..κινεισαι συνεχως μεσα στη χαραδρα του ποταμου ..με τα ελατα δεξια ..αριστερα !!Το Μετσοβο απεχει μονο 30 χιλ απο κει.Τι να σου λεω κ γω δεν το περιμενα ...και ο ξενωνας που σου ελεγα απιθανος ...εχω δωσει το λινκ στο θεμα Ελατη-Περτουλι.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και πολυ καλα κανεις ...εγω δεν ειμαι απο τους πρωτους που το λεω?Αλλα το εξωτερικο εβγαινε ακριβα φετος ...εστω κ αυτο ηταν ενα ομορφο διαλειμμα για να γεμισουμε μπαταριες.
Και ναι ομολογω (χειμωνικοι μην ακουτε εσεις): σε αυτα τα μερη ο χειμωνας κ το χιονι παει πολυ...ηταν σαν τη χωρα της βασιλισσας του χιονιου..ολα ετσι ασπρισμενα ...αφου μου αρεσε ακομα κ το χιονι...ακουσον ακουσον!

GTS

Member
Και πολυ καλα κανεις ...εγω δεν ειμαι απο τους πρωτους που το λεω?Αλλα το εξωτερικο εβγαινε ακριβα φετος ...εστω κ αυτο ηταν ενα ομορφο διαλειμμα για να γεμισουμε μπαταριες.
Και ναι ομολογω (χειμωνικοι μην ακουτε εσεις): σε αυτα τα μερη ο χειμωνας κ το χιονι παει πολυ...ηταν σαν τη χωρα της βασιλισσας του χιονιου..ολα ετσι ασπρισμενα ...αφου μου αρεσε ακομα κ το χιονι...ακουσον ακουσον!
Καλό είναι το χιονάκι βρε, αλλά για λίγο και σε διακοπές εννοείται...

Κάτσε ντε, όχι και x!! ΓΙατί??????
Γιατί αν με τα ίδια χρήματα μπορώ να είμαι στο Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νάπολι, τη Κων/πολη, δε τίθεται θέμα σύγκρισης. Γιατί προτιμώ μια alle vongole κλάσης από τα κοψίδια των ελληνικών ταβερνών. Για πολλούς τέτοιους λόγους...:xmas_wink:

varioAthens

Member
Ευχαριστω φιλαρακια !
Ημουν το τριημερο των Φωτων χαμενη καπου στην ορεινη Νοτια Πινδο στο Νομο Τρικαλων..μετα απο Ελατη -Περτουλι-Νεραιδα..στα χωρια του Ασπροποταμου.
Το τι χιονι ειχε δε λεγεται !!!
Υπεροχα τοπια ...ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη ...παντου να κυλαει το ποταμι ο Αχελωος(Ασπροποταμος)..χιονια μεχρι το νερο και τα ελατα να φυτρωνουν μεσα στις οχθες.
Πολυ ελατο μιλαμε !

Σε έχουν απαγάγει και έχουν βάλει στη θέση σου κάποια άλλη, δεν εξηγείται αλλιώς... Είσαι καλοκαιρινός τύπος, remember???

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Γιατί αν με τα ίδια χρήματα μπορώ να είμαι στο Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νάπολι, τη Κων/πολη, δε τίθεται θέμα σύγκρισης. Γιατί προτιμώ μια alle vongole κλάσης από τα κοψίδια των ελληνικών ταβερνών. Για πολλούς τέτοιους λόγους...:xmas_wink:
Ναι αλλά όχι και Χ ρε παιδί, η Ελλάδα έχει πολλές ομορφιές..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.387
Νεότερο μέλος
DaisyAkrita