GTS
Member
Ενώ εμείς ευλογημένοι, τι να σου πω...ωραία ζώνη φοράει η Ελίνα όμως...
Ε καλά κι εσύ τι περίμενες??? την Ιρίνα????Ενώ εμείς ευλογημένοι, τι να σου πω...ωραία ζώνη φοράει η Ελίνα όμως...
Μην ανησυχείς θα ξανάρθουν...έτσι είναι αυτά πάνε κι έρχονται...όσο για το Αναμπελάκι είναι δικό μας παιδί ένδοξη ελληνοπούλα....τωρα δε βλεπω ουτε Ρωσιδα ..ουτε Ουκρανη..ουτε Μολδαβη..ουτε τιποτις
Όχι βέβαια...η Ιρίνα είναι κυρία κλάσης..πρόσεξε πως μιλάς για τη σχέση μου ε...Ε καλά κι εσύ τι περίμενες??? την Ιρίνα????
ναι για αυτην αλλωστε γραφτηκε και το τραγουδι:xmas_cheesygrin:όσο για το Αναμπελάκι είναι δικό μας παιδί ένδοξη ελληνοπούλα....
Δεν ρίχνεις τα δίχτυα σου στη Sara να μείνει και σε μας κανά πεδίο ελεύθερο...???:xmas_mrgreen:Όχι βέβαια...η Ιρίνα είναι κυρία κλάσης..πρόσεξε πως μιλάς για τη σχέση μου ε...
Δε μ'αρέσει η καρμπονάρα τόσο, όσο με θαλασσινά...:xmas_cheesygrin:Δεν ρίχνεις τα δίχτυα σου στη Sara να μείνει και σε μας κανά πεδίο ελεύθερο...???:xmas_mrgreen:
Το μολογώ. Δε μπορώ να το κρύψω άλλο!!!Πάντως αυτός ο GTS, όλο το παινεύει το κορίτσι...Μια τα γυαλιά, μια το σορτσάκι, μια η ζώνη...Κρυφότραβελγκιρλς μου φαίνεσαι..
Kinky situations....μμμμμ not bad...:xmas_mrgreen:Πεδίο ελεύθερο υπάρχει και τώρα, για κλωτσιές όμως...:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
Έλειπα εκτός επικρατείας και μόλις επέστρεψα. Θα σου στείλω π.μ.Θα ήθελα να το διαβάσω.Δώσε πληροφορίες με πμ.