maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Ούτε κι εγώ...
αν δε δουλευεις καθολου να δεις :xmas_cheesygrin:Καλημέρα...πόσο τέλειο είναι να δουλεύεις μόνο 3 μέρες την εβδομάδα??? Ξυπνάς με άλλη διάθεση....
Δεν ξέρω πως είναι να μην δουλεύεις, δεν μου χει συμβεί ποτέ!αν δε δουλευεις καθολου να δεις :xmas_cheesygrin:
:xmas_evil::xmas_evil::xmas_evil:αν δε δουλευεις καθολου να δεις :xmas_cheesygrin:
Yes master.....το χρειαζομαι επειγοντως, τα επιπεδα αλκοολ στο αιμα μου εχουν πεσει χαμηλα:xmas_evil::xmas_evil::xmas_evil:
εμ βέβαια...μου έχετε πιάσει από έναν καναπέ με τον άλλο και αράζετε...τσακίσου κατέβα κέντρο να κάνεις συμπαράσταση στη φίλη σου...και μετά θα σε αποζημιώσω...στην Κάνιγγος...
Δεν ξέρεις τι χάνεις.....Δεν ξέρω πως είναι να μην δουλεύεις, δεν μου χει συμβεί ποτέ!
Στο γιατρό και γρήγορα....γουστάρω τη πίεση, τη δράση και το ζόρι της.
Ξέρεις, μπορούσα να επιλέξω κάτι πιο ήρεμο (αλλά μιλάμε ΠΟΛΥ ήρεμο) αλλά εν πλήρει συνειδήσει επέλεξα τα ζόρια (και το φλερτ με τη φυλακή, τους δικαστές και τους δικηγόρους-προτιμούσα τις δικηγορίνες :xmas_cheesygrin και δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για πολλούς λόγους.Στο γιατρό και γρήγορα....
Αν βέβαια μας πεις οτι γουστάρεις και το πρωινό ξύπνημα...τότε λυπάμαι...η περίπτωση είναι ανίατη...