The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
αν δε δουλευεις καθολου να δεις :xmas_cheesygrin:
Δεν ξέρω πως είναι να μην δουλεύεις, δεν μου χει συμβεί ποτέ!
Εκτός από τις ημέρες που έχω άδεια..

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
αν δε δουλευεις καθολου να δεις :xmas_cheesygrin:
:xmas_evil::xmas_evil::xmas_evil:
εμ βέβαια...μου έχετε πιάσει από έναν καναπέ με τον άλλο και αράζετε...τσακίσου κατέβα κέντρο να κάνεις συμπαράσταση στη φίλη σου...και μετά θα σε αποζημιώσω...στην Κάνιγγος...

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
:xmas_evil::xmas_evil::xmas_evil:
εμ βέβαια...μου έχετε πιάσει από έναν καναπέ με τον άλλο και αράζετε...τσακίσου κατέβα κέντρο να κάνεις συμπαράσταση στη φίλη σου...και μετά θα σε αποζημιώσω...στην Κάνιγγος...
Yes master.....το χρειαζομαι επειγοντως, τα επιπεδα αλκοολ στο αιμα μου εχουν πεσει χαμηλα

GTS

Member
Έχω μείνει χωρίς δουλειά μόνο 25 μέρες, από τη προηγούμενη στη τωρινή...τι ωραίο διάστημα ήταν αυτό, ανεπανάληπτο...όμως δε λέω, αγαπώ πολύ τη δουλειά μου τώρα κι ακόμα κι αν γκρινιάζω καμιά φορά, γουστάρω τη πίεση, τη δράση και το ζόρι της.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ από τότε που δουλεύω δεν έχω μείνει μέρα χωρίς.Έρχεται σύντομα αυτό.
Σε αντίθεση,δε,με τον GTS σιχαίνομαι αυτό που κάνω και τον εργοδότη για τον οποίον το κάνω.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
γουστάρω τη πίεση, τη δράση και το ζόρι της.
Στο γιατρό και γρήγορα....:haha::haha::haha:
Αν βέβαια μας πεις οτι γουστάρεις και το πρωινό ξύπνημα...τότε λυπάμαι...η περίπτωση είναι ανίατη...

GTS

Member
Στο γιατρό και γρήγορα....:haha::haha::haha:
Αν βέβαια μας πεις οτι γουστάρεις και το πρωινό ξύπνημα...τότε λυπάμαι...η περίπτωση είναι ανίατη...
Ξέρεις, μπορούσα να επιλέξω κάτι πιο ήρεμο (αλλά μιλάμε ΠΟΛΥ ήρεμο) αλλά εν πλήρει συνειδήσει επέλεξα τα ζόρια (και το φλερτ με τη φυλακή, τους δικαστές και τους δικηγόρους-προτιμούσα τις δικηγορίνες :xmas_cheesygrin:) και δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό για πολλούς λόγους.

@μαλτάκιας: δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μη γουστάρεις τη δουλειά σου (εκτός από το να μη γουστάρεις τη γυναίκα σου). Αλλά στο πρώτο δε τίθεται θέμα επιλογής δυστυχώς, μόνο επιβίωσης.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάλι καλά που γουστάρω τη γυναίκα μου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com