varioAthens
Member
Εντάξει, έφυγαν τα κορίτσΑ από την οθόνη, μπήκαν ρούχα και παπούτσια!!!
αυτο το spoiler της Emirates με εχει πεθανει.......Εντάξει, έφυγαν τα κορίτσΑ από την οθόνη, μπήκαν ρούχα και παπούτσια!!!
Τα ονειρα μου γίνονται πραγματικότητα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το wifi on board και ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΩΡΑ!
:xmas_sad::xmas_sad::xmas_sad:
Και μενα!!!!!!!!:xmas_cheesygrin:Τα ονειρα μου γίνονται πραγματικότητα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.η business εχει τρελλη προσφορα. με 3ψηφιο και 380..αυτο το spoiler της Emirates με εχει πεθανει.......
Μαθαμε και για το wifi on board και ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΩΡΑ!
:xmas_sad::xmas_sad::xmas_sad:
Για που? Γιατί για TLV δεν πετάει, και για JFK βγάζει κάτι δεκαχίλιαρα....η business εχει τρελλη προσφορα. με 3ψηφιο και 380..
Αχ μανα μου..... δεν τολμω να κοιταξω.......:xmas_rolleyes:.η business εχει τρελλη προσφορα. με 3ψηφιο και 380..
Κρυαδες....:xmas_mrgreen: Για το Πασχα εχει κανενα καλο ή να παω να γραψω στο αντιστοιχο τοπικ?Για που? Γιατί για TLV δεν πετάει, και για JFK βγάζει κάτι δεκαχίλιαρα...
και το αλλο απο J αρχιζει..ελα να παμε, δεν ξαναβγαινουν αυτα..κ με το καλο το 380, οχι τα γερμανικα λεωφορεια..Για που? Γιατί για TLV δεν πετάει, και για JFK βγάζει κάτι δεκαχίλιαρα...
Οτι αρχιζει απο J ειναι ωραιο........:xmas_cheesygrin:και το αλλο απο J αρχιζει..ελα να παμε, δεν ξαναβγαινουν αυτα..κ με το καλο το 380, οχι τα γερμανικα λεωφορεια..