The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Δεν ξέρεις τι χάνεις.....:haha::haha::haha:
Πραγματικά δεν ξέρω τι χάνω γιατί ακόμα και στο λύκειο δούλευα. Τελειώνοντας το, συνέχισα την χαζοδουλειά που έκανα τότε ακόμα πιο εντατικά. Ε από τότε δεν σταμάτησα ποτέ. Ακόμα και τις λίγες φορές που άλλαξα δουλειές, δεν πέρασα ούτε μια μέρα άνεργη.
Τώρα που το σκέφτομαι, μ' έχει φάει η δουλειά κανονικά....

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πραγματικά δεν ξέρω τι χάνω γιατί ακόμα και στο λύκειο δούλευα. Τελειώνοντας το, συνέχισα την χαζοδουλειά που έκανα τότε ακόμα πιο εντατικά. Ε από τότε δεν σταμάτησα ποτέ. Ακόμα και τις λίγες φορές που άλλαξα δουλειές, δεν πέρασα ούτε μια μέρα άνεργη.
Τώρα που το σκέφτομαι, μ' έχει φάει η δουλειά κανονικά....
Παρέα γρήγορα στο γιατρό με τον GTS...χεράκι-χεράκι...θα σας κάνει και καλή τιμή....:xmas_cheesygrin:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Παρέα γρήγορα στο γιατρό με τον GTS...χεράκι-χεράκι...θα σας κάνει και καλή τιμή....:xmas_cheesygrin:
Ναι αλλά εγώ δεν γουστάρω το πρωινό ξύπνημα! :xmas_mrgreen:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εγώ που εδώ και 18 χρόνια έχω το ίδιο αντικείμενο για τα ίδια προϊόντα και κάθε τόσο γίνεται μια αλλαγή όπου τη μια μέρα απολύομαι και την επόμενη μέρα πάω στον επόμενο εργοδότη που αναλαμβάνει, τί να πω?

Τρώω το ίδιο φαγητό αλλά άλλος είναι κάθε φορά ο μάγειρας.

Το μόνο καλό είναι οι αποζημιώσεις. :xmas_cheesygrin:

Το καλύτερο όμως διάστημα ήταν όταν δούλευα για κάποια χρόνια 3 φορές την εβδομάδα, πληρωνόμουν για 5 και είχα πολύ ελεύθερο χρόνο. Ατιμα νιάτα....:xmas_biggrin:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Θα σας πω μόνο ότι σε δουλειά γραφείου έχω να μπω ακριβώς ένα χρόνο από σήμερα! Προσπαθώ να κάνω κάτι δικό μου, δείχνει να πετυχαίνει, αλλά εδώ και ένα χρόνο έχω την αίσθηση πλήρους ελευθερίας με ενδιάμεσα διαστήματα τρελής δουλειάς...Αν κάνω καλά ή όχι, θα δείξει το άμεσο μέλλον...Για την ώρα πραγματοποιώ (με φειδώ, γιατί δεν υπάρχει και η παλιά τακτική εισροή χρημάτων) όσα πίστευα πως δε θα κάνω ποτέ: αυθόρμητα ταξίδια τις καθημερινές, ξενύχτια χωρίς άγχος ξυπνήματος στις 8, καλή διάθεση ακόμα και τις Δευτέρες.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
το καλοκαίρι είμαι από νωρίς και πλατσουρίζω, διότι ξεκινάς νωρίς, τελειώνεις νωρίς.
Και αυτό γιατί είναι καλό είπαμε...???το καλοκαίρι πρωί πρωί μόνο μεγάλοι άνθρωποι πάνε για μπάνιο....:xmas_mrgreen:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Προσπαθώ να κάνω κάτι δικό μου, δείχνει να πετυχαίνει, αλλά εδώ και ένα χρόνο έχω την αίσθηση πλήρους ελευθερίας με ενδιάμεσα διαστήματα τρελής δουλειάς...Αν κάνω καλά ή όχι, θα δείξει το άμεσο μέλλον...
παρομοιως, θελω να δουλευω μονη μου , εχω την αισθηση ελευθεριας , αλλα ειμαι βεβαιη οτι καλα δε παει !!!! :xmas_cheesygrin:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Γιατί, ποιος το γουστάρει....αλλά από την άλλη, το καλοκαίρι είμαι από νωρίς και πλατσουρίζω, διότι ξεκινάς νωρίς, τελειώνεις νωρίς.
Έλα αφού είσαι πρωινός τύπος το χεις πει πολλάκις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Και αυτό γιατί είναι καλό είπαμε...???το καλοκαίρι πρωί πρωί μόνο μεγάλοι άνθρωποι πάνε για μπάνιο....:xmas_mrgreen:
σου λειπει το κρασακι, ο ανθρωπος εννοουσε μεσημερι οτι σχολαει νωριτερα

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
παρομοιως, θελω να δουλευω μονη μου , εχω την αισθηση ελευθεριας , αλλα ειμαι βεβαιη οτι καλα δε παει !!!! :xmas_cheesygrin:
Ακόμα σπίτι είσαι....????? 10 βουρδουλιές για τιμωρία....:xmas_mrgreen:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.389
Νεότερο μέλος