GTS
Member
Καλάααααααααααα.Καλό...(παραδόξως...):xmas_mrgreen:
Καλάααααααααααααα (με ένα α παραπάνω).παραδοξως:xmas_mrgreen:
Καλαμάτα-ΑΕΚ 0-1....λέτε κάποιοι να έχουν νεύρα? :xmas_mrgreen:
Καλάααααααααααα.Καλό...(παραδόξως...):xmas_mrgreen:
Καλάααααααααααααα (με ένα α παραπάνω).παραδοξως:xmas_mrgreen:
κακε ανθρωπε......εκ μερους και των 2 μαςΚαλάααααααααααα.
Καλάααααααααααααα (με ένα α παραπάνω).
Καλαμάτα-ΑΕΚ 0-1....λέτε κάποιοι να έχουν νεύρα? :xmas_mrgreen:
Βρε gts ιδιος ο Σταλονε εισαι! Και ελεγα ποιον μου θυμιζεις....Αδιάφορα-αδιάφορα τα Χριστούγεννα, αλλά αυτά τα σκουφάκια-χιονάκια στα άβαταρ είναι.....:xmas_eek: (και οι φάτσες....)
Επίσης η διαφήμιση του Τζάμπο με κάνει να θέλω να βγω με καλάσνικωφ στο δρόμο....
Αν ο ένας έτρωγε μακαρόνια και ο άλλος γαρίδες αστακούς και σαμπάνιες και ακριβά κρασιά θα πληρώσουνε το ίδιο? αλλά πάλι δεν μπορώ να φανταστώ τέτοιες διαφορές...ένα άτομο 25 και το άλλο 200 :xmas_rolleyes:....μάλλον πρέπει να πλησιάζει το Τέλος. η κατάσταση έχει ξεφύγει..
στο εστιατόριο που ήμουν χτές κανείς από την παρέα δεν πλήρωσε το ίδιο ποσό..άλλος 25Ε άλλος 200Ε!
να πηγαίνεις για φαγητό κ να σου φεύγουν 200Ε?!!!πού πάμε?
Τι δηλαδή? Ρεφενέ ήταν υποτίθεται αλλά ο καθένας έδωσε ό,τι είχε με αποτέλεσμα ο "ταμίας" να φάει το φέσι, ή πλήρωσαν ο καθένας για ό,τι παρήγγειλε?μάλλον πρέπει να πλησιάζει το Τέλος. η κατάσταση έχει ξεφύγει..
στο εστιατόριο που ήμουν χτές κανείς από την παρέα δεν πλήρωσε το ίδιο ποσό..άλλος 25Ε άλλος 200Ε!
να πηγαίνεις για φαγητό κ να σου φεύγουν 200Ε?!!!πού πάμε?
Μακάρι να μπορούσα μια φορά κι εγώ να πάω σε χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδιού μου (ή 28ης,ή 25ης) και ας φορούσαν ό,τι θέλαν οι άλλες. :xmas_sad::xmas_sad:Τι χαζαμάρα δέρνει κάποιες γυναίκες δεν μπορώ να καταλάβω.....Σε γιορτή στα νήπια με λαμέ γούνες και τακούνια πρωί πρωί....Δεν υπάρχει μέτρο....Άντε χρονιάρες μέρες...