zmaria
Member
Eίναι κομματάρα! Το χω στο κινητό να χτυπάει σαν μήνυμα.Απο το πρωι που το ακουσα στο μετρο live απο πλανοδιο θελω να το ξανακουσω!
Σημερα ερωτευομαστε...e[/url]
Και στην δουλειά ως αναμονή όταν μιλάει το κέντρο! :xmas_mrgreen:
Eίναι κομματάρα! Το χω στο κινητό να χτυπάει σαν μήνυμα.Απο το πρωι που το ακουσα στο μετρο live απο πλανοδιο θελω να το ξανακουσω!
Σημερα ερωτευομαστε...e[/url]
το ειχα χορεψει το 2007 σε παρασταση τανγκο :xmas_mrgreen: απο τις ωραιοτερες αναμνησειςΑπο το πρωι που το ακουσα στο μετρο live απο πλανοδιο θελω να το ξανακουσω!
Σημερα ερωτευομαστε...
dBHhSVJ_S6A[/media] Pacino - Scent of a Woman - YouTube
Βρες καμια ταβερνουλα με τζακι :xmas_biggrin:ασε γιατι εβλεπα καιρο τωρα και θα εχει 8 μποφορ στη λακωνια την αλλη βδομαδα.....δε νομιζω να πιω τα ουζακια που ονειρευομουνα στη παραλια
Η ιστορία αυτή δεν υπάρχει πια, υποθέτω ότι την έχει αποσύρει ο ίδιος ο συγγραφέας της.Προσπαθώ να δω αυτή την ιστορία, αλλά μου βγαίνει ένα μήνυμα Bulletin που μου λέει ότι δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση. Έχει κανείς ιδέα γιατί θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό;
ουυυφ ισχυει .. τρεχω και δεν φτανω .. ριχνει μια βροχα στη Περαια στα ορια του χιονιου ..Α ρε μιτσό κοπελιδάκι ούτε μια ρακή δεν ήπιαμε .