GTS
Member
Last edited by a moderator:
Πρεπει να τους στειλεις προσκληση, να μπουν μεσω αυτης να κανουν Like, να συμπληρωσουν την αιτηση του διαγωνισμου και μετα να καλεσουν κι αυτες κανα 2 ατομα πατωντας εκει που λεει "πες το στους φιλους σου"Κι εγώ έχω στείλει και περιμένω να μαζέψω καμιά ψήφο:xmas_cheesygrin:, αλλά... Εντωμεταξύ βλέπω 2 γνωστές μου που έχουν κάνει like, αλλά εγώ δεν έχω πάρει τους δυο "βαθμούς":xmas_sad:
Ναι, πρόσκληση έστειλα, κάποιοι έκαναν like, αλλά πιθανόν δεν συμπλήρωσαν την αίτηση ή δεν κάλεσαν με τη σειρά τους άλλα άτομα, οπότε γι' αυτό δεν πήρα και τους πόντους.:xmas_sad:Πρεπει να τους στειλεις προσκληση, να μπουν μεσω αυτης να κανουν Like, να συμπληρωσουν την αιτηση του διαγωνισμου και μετα να καλεσουν κι αυτες κανα 2 ατομα πατωντας εκει που λεει "πες το στους φιλους σου"
Με λιγα λογια κλαφ'τα Χαραλαμπε! Μερικοι μπερδευονται, αλλοι δε θελουν να βοηθησουν (ω ναι! υπαρχουν και τετοιοι) και αλλοι ευτυχως τα καταφερνουν.
Εγω εχω πεισμωσει! Θελω να το κερδισω. :xmas_cheesygrin:Ναι, πρόσκληση έστειλα, κάποιοι έκαναν like, αλλά πιθανόν δεν συμπλήρωσαν την αίτηση ή δεν κάλεσαν με τη σειρά τους άλλα άτομα, οπότε γι' αυτό δεν πήρα και τους πόντους.:xmas_sad:
Μπα, δε νομίζω ότι έχω καμιά ελπίδα. Εγώ πάντως μπήκα από το δικό σου λινκ:xmas_smile:Εγω εχω πεισμωσει! Θελω να το κερδισω. :xmas_cheesygrin:
Δυστυχως δε μπορουμε να ψηφισουμε η μια την αλλη...
Και σε ποιούς να στείλουμε πρόσκληση βρε κορίτσια, αφού έτσι κι αλλιώς είστε ήδη μέσα και έχετε στείλει στους περισσότερους? (αλλαξο-τέτοιες θα κάνουμε)? Η όλη ιστορία είναι σαν το γνωστό "αεροπλανάκι" και οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι πολύ περιορισμένες.Μπα, δε νομίζω ότι έχω καμιά ελπίδα. Εγώ πάντως μπήκα από το δικό σου λινκ:xmas_smile:
Α ναι! Σ'ευχαριστω :xmas_biggrin:Μπα, δε νομίζω ότι έχω καμιά ελπίδα. Εγώ πάντως μπήκα από το δικό σου λινκ:xmas_smile:
Μα δεν εχουμε ολοι τους ιδιους φιλους. Εγω δεν εχω και παρα πολλους απο'δω μεσα, που θα με βοηθουσαν κιολας. Eυτυχως οσους εχω με βοηθανε :xmas_cheesygrin: Απο γνωστους και φιλους προσπαθω να τα κερδισω.Και σε ποιούς να στείλουμε πρόσκληση βρε κορίτσια, αφού έτσι κι αλλιώς είστε ήδη μέσα και έχετε στείλει στους περισσότερους? (αλλαξο-τέτοιες θα κάνουμε)? Η όλη ιστορία είναι σαν το γνωστό "αεροπλανάκι" και οι πιθανότητες να κερδίσεις είναι πολύ περιορισμένες.
Eυχαριστω! Θα τα καταφερω :xmas_cheesygrin:Εγώ δεν έχω καν fb manelaki...σόρρυ που δε μπορώ να βοηθήσω. Καλή επιτυχία όμως.
Δε με αφηνει να στειλω ξανα. Μπες παλι απ'την ιδια προσκληση και αν σε αφησει βαλε ξανα τα στοιχεια σου και προσκαλεσε κανα δυο φιλους σου.Μανελακι ξαναστειλε προσκληση και στειλε και πμ με οδηγιες να το δω το απογευμα με την ησυχια μου γιατι αλλ'αντ'λλων εκανα.