varioAthens
Member
Γεια σου ρε Ελενάρα!!! Καλά να περάσεις!!! :xmas_biggrin:Καλα Χριστουγεννα ευχομαι σε ολους! τα λεμε απο 27 Δεκεμβρη:xmas_wink::xmas_wink:
Γεια σου ρε Ελενάρα!!! Καλά να περάσεις!!! :xmas_biggrin:Καλα Χριστουγεννα ευχομαι σε ολους! τα λεμε απο 27 Δεκεμβρη:xmas_wink::xmas_wink:
Βρισκεσαι σε καλο δρομο τεκνον μου.........Μ'αρεσουν οι συμβουλες σου, θα παρω
Προς το παρον χτυπησα σε ποτηρακια ετσι πανακοτα, τιραμισου και γευση καραμελα γαλακτος απο τα Max Perry (μη σχολιασεις, αυτα μου εφεραν). Και μια lemon pie που, ναι το παραδεχομαι, μου φανηκε "λιγη" μπροστα στη προχθεσινη.:xmas_eek:
Καλα Χριστουγεννα και σε σενα. Οπως βλεπεις εμεις ''ολα καλα''.Καλα Χριστουγεννα ευχομαι σε ολους! τα λεμε απο 27 Δεκεμβρη:xmas_wink::xmas_wink:
να περάσεις πολυ -πολύ ομορφα !!:xmas_lol:Καλα Χριστουγεννα ευχομαι σε ολους! τα λεμε απο 27 Δεκεμβρη:xmas_wink::xmas_wink:
Να μην ειχαμε και αυτο το συναχι να μας ταλαιπωρει καλα θα ηταν.......Καλημέρα σας κυρία μου. Ωραίος καιρός για σπίτι με καφεδάκι και ένα μεγάαααλο κομμάτι λεμονόταρτα :xmas_mrgreen: (στη περίπτωση του παλιόγερου εδώ τσάι :xmas_eek::xmas_eek.
Ευχαριστω πολυ! :xmas_cool:Βρισκεσαι σε καλο δρομο τεκνον μου.........
Που θα πας manelaki?Αυτη η αντιστροφη μετρηση μου φτιαχνει τη διαθεση καθε μερα που περναει και περισσοτερο!!!!