Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
επειδη εχω μνήμη χρυσοψαρου , είσαι απο τη Νεάπολη ή κάνω λάθος ;
είπα κι εγώ....
@vario μες στο μυαλό μου είσαι...
επειδη εχω μνήμη χρυσοψαρου , είσαι απο τη Νεάπολη ή κάνω λάθος ;
και ωραίο κορίτσι και Παναθηναικός υπάρχει περίπτωση να μη σε θυμάμαι ;Καλέ δε σου είπα στην Craft??? με ξέχασες???:xmas_sad:
Από τη Νεάπολη...κανονικά έπρεπε να το θυμάσαι δε βρίσκεις εύκολα Παναθηναϊκούς από τα μέρη μας...εγώ πάντως το πανό στο Πόρτο το θυμάμαι...:xmas_cheesygrin:
:xmas_redface::xmas_redface:και ωραίο κορίτσι και Παναθηναικός υπάρχει περίπτωση να μη σε θυμάμαι ;
Για το Νεάπολη δεν ήμουνα σιγουρη ....
Θα έρθει κι η σειρά του...σήμερα πάντως έχει break...Το επόμενο αφιέρωμα να είναι στο Γούντι Άλλεν, να μη μείνει άντερο....
είναι απο τις ημερες που το ιντερνετ μου κάνει τη τιμή να λειτουργει στο σπιτι :xmas_razz:KIKI πως και έτσι πρωινή ; :xmas_rolleyes:
Σωστο , οχι άλλο Ινιαρίτου θα αρρωστησουμε και οι γεροί .....Το επόμενο αφιέρωμα να είναι στο Γούντι Άλλεν, να μη μείνει άντερο....
Και για να παραφρονήσεις, αφιέρωμα στο Χάνεκε....Σωστο , οχι άλλο Ινιαρίτου θα αρρωστησουμε και οι γεροί .....
Αυτό καταντάει αρρώστια (κι έχω δει και μπόλικα πανάθεμά τον...)Και για να παραφρονήσεις, αφιέρωμα στο Χάνεκε....
Μμμμμ,:xmas_rolleyes: ωραία ιδέα μου έβαλες...έχω αφήσει στη μέση και το White Ribbon...Και για να παραφρονήσεις, αφιέρωμα στο Χάνεκε....