KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Καθε Δεκεμβρη ριχνουν και απο ενα Η1Ν1 στην αγορα ....τυχαιο?
Εμένα με βρήκε αυτό, όχι εγώ εκείνο. Μου χτύπησε το παράθυρο μια μέρα, του άνοιξα από καλοσύνη και συμπόνοια και αυτό φταρνίστηκε πάνω μου...the rest is history...godamn bird...Αυτο το πτηνουλι δεν ειναι θεικο?Το ειχε νομιζω καποια στιγμη κ ο τριπ στο αβαταρ του .
Το εψαχνα και γω να το βρω ..αλλα βρηκα τη στρουθοκαμηλο.Που το βρισκετε ρε σεις?
Αισθητή η απουσία σου Vario ...... Πίνεις και τηλιο πριν πέσεις για ύπνο ;2 βράδυα τώρα κοιμάμαι από τις 23.00... αλλά δε νιώθω καλύτερα... περισσότερο σα συνταξιούχος...
Εμ αυτά σου έλεγα...άμα μεγαλώνει ο άνθρωπος....Προς το παρόν την ακούω αλλιώς :xmas_mrgreen:....θα αποχωρήσω διακριτικά για λίγο, πάει, γέρος άνθρωπος καταστράφηκα...πονώ ο δόλιος...
Εγώ πάντως προτιμώ fisherman's friends....τι lysopaine και φλωριές....
Μην αγχώνεστε υψηλότατη το δικό μου δε νομίζω να είναι κολλητικό... κάτσε να κάνω ένα πείραμα :kiss:Kαλα και συ αρρωστη?Τι γινεται εδωπερα βρε παιδι μου ...
Κατσε να μην ανταλασσω πολλα πολλα ποστ και πμ μαζι σας:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
:xmas_lol::xmas_lol: Δεν μου αρέσει το τήλιο, ούτε και ο Αυτιάς... αλλά πλέον είμαι σίγουρη ότι δεν μου αρέσει και ο κανονικός 8ωρος βραδυνός ύπνος!!!Αισθητή η απουσία σου Vario ...... Πίνεις και τηλιο πριν πέσεις για ύπνο ;
Κρίμα που κοψανε και τον Αυτια το πρωί ,για να ολοκληρωσεις το look του συνταξιούχου :xmas_cheesygrin: