fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
κι αυτή, αφιερωμένη στην Φένια...
(μάλλον θα μου την λούσει εκείνη τη φασολάδα - που ακόμη την περιμένω...)
κι αυτή, αφιερωμένη στην Φένια...
(μάλλον θα μου την λούσει εκείνη τη φασολάδα - που ακόμη την περιμένω...)
Μην ξεχνάς το rexona!!!Ξυπνάω 06:30 εδώ και 7 χρόνια υποχρεωτικά ,οπότε 7-8 πάω για τρέξιμο και καπάκι γραφείο .
και εμείς θαυμάζουμε εσένα
Η επίσημη ανακοίνωση:Χτες πολλοί οπαδοί του (Μ)ΠΑΟΚ αν και είχαν εισιτήρια έμειναν έξω από το γήπεδο για λόγους ασφαλείας. Υπήρχε μεγάλη συγκέντρωση στο κέντρο του Λονδίνου και δεν ήθελαν να διαθέσουν αστυνομία περισσότερη στο γήπεδο. Αν το είχαμε κάνει εμείς αυτό οι αγγλικές εφημερίδες σήμερα θα μας έλεγαν τριτοκοσμικούς...
Εγώ πάλι ξυπνάω ίσα ίσα πριν πάω στο γραφείο, ούτε 5' δεν χαλαλίζω. Αλλά εντάξει, φεύγω πρωί και γυρίζω βράδυ. Και τι ώρα κοιμάσαι ρε Χρήστο αφού ξυπνάς τόσο πρωί??
κάνουμε και πλακίτσες τώρα με άγνωστα άτομα απο το netΜην ξεχνάς το rexona!!!
κάνουμε και πλακίτσες τώρα με άγνωστα άτομα απο το net
για μαζέψου μην έρθω σπίτι μετα την προπόνηση και γίνει χαμός
Με αγάπη !!
Αυτος δεν ηταν καποτε ο αντρας της vario; Τωρα πως εγινε εσυ; Διδυμοι ειστε;κάνουμε και πλακίτσες τώρα με άγνωστα άτομα απο το net
για μαζέψου μην έρθω σπίτι μετα την προπόνηση και γίνει χαμός
Με αγάπη !!
Μέλος είναι. Αλλά αλλού. Εκεί που συχνάζουν Ινδοί, Αφρικανοί, και λοιπές ... δημοκρατικές δυνάμεις!Ελπίζω να μην είναι μέλος
Μετά από τα πολλά clubs, έγινες καλό παιδί!γύρω στις 12μμ έχω κοιμηθεί . Μόνο χθές έκανα εξαίρεση γιατί γράφαμε για τα club που διασκεδάζαμε κάποτε :roll:
Δες το γκολ του Χαβιτο να συνελθειςτα Ν Ε Υ Ρ Α μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..... ΕΚΡΗΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ......