ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Μπλιαχχχχχ εγω δεν στολιζω ποτε!!!!Πήρα μια μεγάλη απόφαση : Θα στολίσω δέντρο !!!!
Vomit !!!
Μπλιαχχχχχ εγω δεν στολιζω ποτε!!!!Πήρα μια μεγάλη απόφαση : Θα στολίσω δέντρο !!!!
Οχι για μενα, για τη φουκαριαρα την κορη μου μωρε που το λαχταρα.Μπλιαχχχχχ εγω δεν στολιζω ποτε!!!!
Vomit !!!
Εγω αυτό το παθαίνω με τα χαλιά.Τα τελευταία χρόνια δεν στολίζω δέντρο. Έχω ένα πρόβλημα. Σοβαρό. Βαριέμαι μετά να το ξεστολίσω και με πιάνει 15αύγουστος! Κυριολεκτικά, όμως!
Γι' αυτό κι εγώ τα αφήνω στολισμένα από τα τέλη Νοεμβρίου έως τα μέσα Αυγούστου και παίρνουν την εκδίκησή τους!τα ψευτικα γιατι εκτος απο φτηνη απομιμηση σαπιζουν 11,5 μηνες σε ενα σκοτεινο παταρι δε θα ηθελα να ημουν χριστουγενιατικο δεντρο!!!!
μου θυμισες 2 φιλες μου που στολιζαν δεντρο το πασχα και εβαφαν αυγα τα χριστουγεννα....Γι' αυτό κι εγώ τα αφήνω στολισμένα από τα τέλη Νοεμβρίου έως τα μέσα Αυγούστου και παίρνουν την εκδίκησή τους!
Γι' αυτό κι εγώ τα αφήνω στολισμένα από τα τέλη Νοεμβρίου έως τα μέσα Αυγούστου και παίρνουν την εκδίκησή τους!
Ελα να παιρνουμε ιδεες!!!!!Εγώ ξέρω κάποια που μόλις τελείωναν τα Χριστούγεννα, το αποθήκευε στολισμένο. Έτσι, ήταν πανέτοιμο για την επόμενη χρονιά
Ωπα τι νεο κολπο ειναι αυτο...για δωσε εξηγησεις -λινκ-που το πηρατε -ποσοΕμείς έχουμε ένα μικρό δεντράκι χωρίς μπάλες κτλ, αλλά με οπτικές ίνες που λάμπουν ομορφότατα....το ξεπακετάρεις σε 3 λεπτά και σε άλλα 3 το κάνεις πακέτο και το στέλνεις στο πατάρι...the end.