• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Τα τελευταία χρόνια δεν στολίζω δέντρο. Έχω ένα πρόβλημα. Σοβαρό. Βαριέμαι μετά να το ξεστολίσω και με πιάνει 15αύγουστος! Κυριολεκτικά, όμως! :haha::haha::haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μπλιαχχχχχ εγω δεν στολιζω ποτε!!!!
Vomit !!!
Οχι για μενα, για τη φουκαριαρα την κορη μου μωρε που το λαχταρα.
Πέρσυ είχαμε γυρίσει από ταξίδι στην Αυστρία και βρήκα 2 δώρα να με περιμένουν δίπλα στο τζάκι. Φυσικά τα είχε βάλει η αδερφή μου εν αγνοία μου αλλά είναι ωραίο συναίσθημα.

Τα τελευταία χρόνια δεν στολίζω δέντρο. Έχω ένα πρόβλημα. Σοβαρό. Βαριέμαι μετά να το ξεστολίσω και με πιάνει 15αύγουστος! Κυριολεκτικά, όμως! :haha::haha::haha:
Εγω αυτό το παθαίνω με τα χαλιά.:bleh:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
τα χριστουγενιατικα δεντρα εκτος απο το γεγονος οτι θυμιζουν στολισμενες πουτανες απο ταινια ειναι και μακαβρια
τα αληθινα γιατι μεγαλωναν τοσα χρονια, δεχτηκαν τη μαχαιρια πριν τα στολισεις και θα ξεψυχησουν μολις σβησουν τα λαμπακια
τα ψευτικα γιατι εκτος απο φτηνη απομιμηση σαπιζουν 11,5 μηνες σε ενα σκοτεινο παταρι

δε θα ηθελα να ημουν χριστουγενιατικο δεντρο!!!!

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
τα ψευτικα γιατι εκτος απο φτηνη απομιμηση σαπιζουν 11,5 μηνες σε ενα σκοτεινο παταρι δε θα ηθελα να ημουν χριστουγενιατικο δεντρο!!!!
Γι' αυτό κι εγώ τα αφήνω στολισμένα από τα τέλη Νοεμβρίου έως τα μέσα Αυγούστου και παίρνουν την εκδίκησή τους! :clap::clap::clap:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Γι' αυτό κι εγώ τα αφήνω στολισμένα από τα τέλη Νοεμβρίου έως τα μέσα Αυγούστου και παίρνουν την εκδίκησή τους! :clap::clap::clap:
μου θυμισες 2 φιλες μου που στολιζαν δεντρο το πασχα και εβαφαν αυγα τα χριστουγεννα....

α και μια προταση, αφου τα αφηνεις μεχρι δεκαπενταυγουστο τι κανεις το κοπο και το ξεστολιζεις, λιγοι μηνες εμειναν μετα και δε καταλαβαινεις για ποτε εφτασαν τα χριστουγεννα....αστο μωρε ολο το χρονο..:bleh::bleh::bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αρια εισαι θεα κοριτσι μου:haha::haha::haha:
Η κορη μου ηδη εχει αρχισει τη γκρινια να στολισουμε δεντρο.
Βαριεμαι και εγω αφορητα .....ξερετε ολοι ποσο λατρευω τα Χριστουγεννα.
Μου αρεσουν μονο για το φαι κ τα δωρα:D
Επισης αυτο το ΣΚ ειναι το ΣΚ των χαλιων ...θελω ψυχολογικη υποστηριξη:(

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αντε ψυχοπλακωσε μας και συ πρωινιατικα!
Παντως πλακα πλακα χτες εξηγουσα στην κορη μου τα νομισματα που εχω φυλαξει απο τα διαφορα ταξιδια μου

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

Εγώ ξέρω κάποια που μόλις τελείωναν τα Χριστούγεννα, το αποθήκευε στολισμένο. Έτσι, ήταν πανέτοιμο για την επόμενη χρονιά :shock:

GTS

Member
Εμείς έχουμε ένα μικρό δεντράκι χωρίς μπάλες κτλ, αλλά με οπτικές ίνες που λάμπουν ομορφότατα....το ξεπακετάρεις σε 3 λεπτά και σε άλλα 3 το κάνεις πακέτο και το στέλνεις στο πατάρι...the end.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγώ ξέρω κάποια που μόλις τελείωναν τα Χριστούγεννα, το αποθήκευε στολισμένο. Έτσι, ήταν πανέτοιμο για την επόμενη χρονιά :shock:
Ελα να παιρνουμε ιδεες!!!!!

Εμείς έχουμε ένα μικρό δεντράκι χωρίς μπάλες κτλ, αλλά με οπτικές ίνες που λάμπουν ομορφότατα....το ξεπακετάρεις σε 3 λεπτά και σε άλλα 3 το κάνεις πακέτο και το στέλνεις στο πατάρι...the end.
Ωπα τι νεο κολπο ειναι αυτο...για δωσε εξηγησεις -λινκ-που το πηρατε -ποσο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος