• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Ενω στην αρχη ψιλοξινισα που ΚΑΜΙΑ καφετερια στη Θεσσαλονικη δεν εδειχνε τον Ολυμπιακο,μετα απλα απολαυσα μπαλα .... Το γκολ του Prince ειναι αχαρακτηριστο :shock::shock: η πασα του Μεσσι στο 3ο γκολ ειναι μαγικη ... Ποια Ελλαδα και ποιο Παναθηναικος-Λεβαδειακος μου λες εσυ τωρα;;
.
Και γω να πω την αμαρτία μου είδα απ' ευθείας το Μίλαν Μπαρτσα .....δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να βλέπουμε τέτοια μπάλλα ακόμα και στη TV πόσο μάλλον σε ελληνικό γήπεδο.....χθες το φχαριστήθηκα........εντάξει αν ήμουν φίλαθλος του Ολυμπιακού θάβλεπα Ολυμπιακό δεν το συζητάμε...

ΥΓ καλά περίμενες και συ να δεις τον Ολυμπιακό σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη .....Ιεροσυλία..:D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εγώ πάλι έχω καταμπερδευτεί, θαρρείς και ζω προ κρίσης και το μόνο που ψάχνω είναι που θα κλείσει τελικά το επόμενο τριημεράκι...
Δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...:haha:
Από την άλλη σκέφτομαι γιατί να μη τα φάω όλα until last penny από το να μου τα φάει ο Μπένυ???

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δεν είσαι η μόνη κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω...:haha:
Από την άλλη σκέφτομαι γιατί να μη τα φάω όλα until last penny από το να μου τα φάει ο Μπένυ???
Μωρέ ναι, στο δίλημμα: τους τα δίνω ή τα κάνω ταξίδια, επιλέγω το δεύτερο...Αλλά μάλλον είνιαι ψευδοδίλημμα γιατί η πραγματικότητα είναι..τα κάνω ταξίδια ΚΑΙ εξακολουθώ να πρέπει να τους τα δώσω...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Και γω να πω την αμαρτία μου είδα απ' ευθείας το Μίλαν Μπαρτσα .....δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να βλέπουμε τέτοια μπάλλα ακόμα και στη TV πόσο μάλλον σε ελληνικό γήπεδο.....χθες το φχαριστήθηκα........εντάξει αν ήμουν φίλαθλος του Ολυμπιακού θάβλεπα Ολυμπιακό δεν το συζητάμε...

ΥΓ καλά περίμενες και συ να δεις τον Ολυμπιακό σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη .....Ιεροσυλία..:D
καποιος ειπε οτι το ειδε σε 3d ,αλλα δεν θυμαμαι ποιος ... αξιζε ή μουφα;;
Εννοειται οτι δεν περιμενα να το δω σε Σαλονικιωτικη καφετερια,αλλωστε αν ηθελα να δω το ματς θα καθομουνα σπιτι μου στα σιγουρα,αλλα το περιμενα οτι θα ητανε ματσαρα το αλλο οποτε διαλεξα το σιγουρο ...

varioAthens

Member
Α ρε Vario χαλι γινεσαι .. φαντασου καποιος νεος στο φορουμ να εμπαινε στο off-topic την ωρα που γραφατε περι στριπτιτζοκαταστασεις .. θα ελεγε "μα σε λαθος φορουμ μπηκα ο Χριστιανος;" ...
Δεν σε καταλαβαίνω...:roll: Εκτός από ταξιδιωτικό το φόρουμ, είναι και άκρως καλλιτεχνικό!!! :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
καποιος ειπε οτι το ειδε σε 3d ,αλλα δεν θυμαμαι ποιος ... αξιζε ή μουφα;;
Εννοειται οτι δεν περιμενα να το δω σε Σαλονικιωτικη καφετερια,αλλωστε αν ηθελα να δω το ματς θα καθομουνα σπιτι μου στα σιγουρα,αλλα το περιμενα οτι θα ητανε ματσαρα το αλλο οποτε διαλεξα το σιγουρο ...
Εγώ το είδα 3D !!! Κοιτά δεν είμαι του ποδοσφαίρου, δηλαδή δεν κόβω φλέβες , αλλά αυτό ήταν παααααρα πολύ καλό !! Οποίος είναι φαν του είδους νομίζω ότι θα ενθουσιαζοταν πολύ

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Λες να είναι μούφα......:roll:
Δεν ξέρω, αναρωτιέμαι..δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι μούφα έτσι κι αλλιώς! Όντως εντυπωσιακό πάντως (ή μάλλον τρομακτικό θα έλεγα!)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
και γιατι να μην ειναι αληθινο;; ταξιδευουν και σε χειροτερους καιρους .... τον soudiano αμα ρωτησεις θα σου πει πολλα ..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie