• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Φάε μια σοκολάτα τότε....:bleh:!
:lol::lol::lol::bleh:

Δε βαριέσαι όμως...θα κόβω βόλτες την άνοιξη τα μεσημέρια στη παραλία παρέα με ένα μωρό αγκαλιά, οπότε...:bleh: Ταξιδάκι είναι και αυτό!
Αυτό καλέ μου θα ναι το καλύτερο ταξίδι της ζωής σου...

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Μέχρι και το αγέννητο μωρό σου έχει πάει τρία ταξίδια λες, περισσότερο από μένα. Παίζει τώρα αυτό?

(ασε παρακολουθει κ ο ταβερ:haha:)

:haha::haha:Σε καλό μας πρωινιάτικα!!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Και μενα παντως για καποιο παραξενο λογο απο τη Βορεια Αφρικη το Μαροκο μου εχει κατσει περισσοτερο κ μου εχει κινησει το ενδιαφερον.
Πρωτα πρωτα εκει θα πηγαινα δηλ κ οχι στο βασιλειο μου.
Φιλενάδα χάνεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι διαβάζω ΟΛΑ τα θέματα στο forum (έστω και με μεγάλη καθυηστέρηση σε κάποια)???
Ναι αμέ, κι εμείς σε παρακολουθούμε! :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι διαβάζω ΟΛΑ τα θέματα στο forum (έστω και με μεγάλη καθυηστέρηση σε κάποια)???
Εσυ πρεπει να ησουν καλος μαθητης στο σχολειο:bleh::bleh::bleh:και να εκανες ολες σου τις εργασιες

GTS

Member
Εσυ πρεπει να ησουν καλος μαθητης στο σχολειο:bleh::bleh::bleh:και να εκανες ολες σου τις εργασιες
Κι εγώ ήμουν άριστος μαθητής, αλλά δε σημαίνει αυτό ότι πρέπει να τα διαβάζω όλα στο φόρουμ. :bleh: Έχει τη μανία του συλλέκτη ο Κώστας, πάω στοίχημα...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ποια είναι η μανία του συλλέκτη πέρα από το να συλλέγει?

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Στείλε σε πμ το μειλ σου:bleh:
αυτο γιατι το αφησαμε ντουκου;;; Φενια δωσε φορα στον λαο,θελουμε τις φωτος εδω ...

Να δω τι άλλο θα κάνω για την τέχνη!!! :D
Α ρε Vario χαλι γινεσαι .. φαντασου καποιος νεος στο φορουμ να εμπαινε στο off-topic την ωρα που γραφατε περι στριπτιτζοκαταστασεις .. θα ελεγε "μα σε λαθος φορουμ μπηκα ο Χριστιανος;"
Ρεσιτάλ ποδοσφαίρου στο Μεάτσα.....
Ενω στην αρχη ψιλοξινισα που ΚΑΜΙΑ καφετερια στη Θεσσαλονικη δεν εδειχνε τον Ολυμπιακο,μετα απλα απολαυσα μπαλα .... Το γκολ του Prince ειναι αχαρακτηριστο :shock::shock: η πασα του Μεσσι στο 3ο γκολ ειναι μαγικη ... Ποια Ελλαδα και ποιο Παναθηναικος-Λεβαδειακος μου λες εσυ τωρα;;
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά κυρίως στο ΑΠΟΕΛ που απέναντι σε μεγαθήρια ίσως περάσει και πρώτο στην επόμενη φάση...
Συγχαρητηρια και στους 2 ... ΑΠΟΕΛ με εκπλησσει ευχαριστα σε καθε αγωνιστικη ...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Εγώ πάλι έχω καταμπερδευτεί, θαρρείς και ζω προ κρίσης και το μόνο που ψάχνω είναι που θα κλείσει τελικά το επόμενο τριημεράκι...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος