• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Sky Express Sky Express - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

maria91

Member
Τι σχέση έχει το φαγητό;Οι υπόλοιπες που δεν είναι στην λίστα δίνουν φαγητό;Επίσης στην ακρίβεια των πτήσεων πήρε υψηλή βαθμολογία.Εκεί που τα πήγε άσκημα είναι η εξυπηρέτηση όταν τα πράγματα πανε στραβά.Έχει να κάνει με την ανύπαρκτη(σχεδόν) τηλεφωνική υποστήριξη.
Σωστο κ αυτο δεν εχω πιασει ποτε γραμμη μαζι τους,βεβαια μια φορα χρειαστηκε να παρω πριν 3-4 χρονια
Δε ξερω αν δινουν φαγητο λεω οτι παιζει σα παραπονο,δε ξερουμε τι ερωτηθηκε ο κοσμος κ με τι κριτηριο την ψηφισαν μια ιδεα πεταξα

nick07

Member
Εστω,αν δε παιζει προσφορα συνηθως η sky ειναι πιο ακριβη απο τη ετζιαν...βεβαια σου δινει 2 αντικειμενα ενω η αλλη οχι αλλα κ παλι...εμενα δε με ενδιαφερει προτιμω τα 2 αντικειμενα αλλα σε 3 πτησεις μαζι με τη sky που εχω πεταξει,εχω δει κοσμο να στραβωνει γιατι δε του δινουν κατι αλλο τσαμπα περα απο το καφε,νερο,χυμο κ το μπισκοτακι...
Η sky πλεον σε πολλες περιπτωσεις ειναι ακριβοτερη της Αιγαιου (ειδικα αν μιλαμε για πτηση με transit η τιμολογιακη πολιτικη της Sky ειναι αρκετα ακριβοτερη) κ μαλιστα το συστημα προσφορων της (με τον extra ναυλο offer) δεν το βρισκω καθολου ελκυστικο.

gusboc

Member
Πιθανόν.Εγω δεν χρειάστηκα ποτε κάτι ακόμη.Αλλά ακούγονται αρκετά παράπονα για το τμήμα εξυπηρέτησης.
Πριν 10 μέρες που είχα πρόβλημα και δεν μπορούσα να κάνω checkin, έπιασα με τη 2η γραμμή, μίλησα με έναν πολύ εξυπηρετικό υπάλληλο, κανόνισα τις θέσεις που ήθελα και μου είπε να δοκιμάσω να κάνω το check-in μέσω άλλου browser (όπως κι έγινε τελικά). Δεν έχω άλλη εμπειρία από την τηλεφωνική τους εξυπηρέτηση άλλες 3 φορές που ταξίδεψα μαζί τους...

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Εστω,αν δε παιζει προσφορα συνηθως η sky ειναι πιο ακριβη απο τη ετζιαν...βεβαια σου δινει 2 αντικειμενα ενω η αλλη οχι αλλα κ παλι...εμενα δε με ενδιαφερει προτιμω τα 2 αντικειμενα αλλα σε 3 πτησεις μαζι με τη sky που εχω πεταξει,εχω δει κοσμο να στραβωνει γιατι δε του δινουν κατι αλλο τσαμπα περα απο το καφε,νερο,χυμο κ το μπισκοτακι...
Από πού προκύπτει ότι είναι πιο ακριβή;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία

maria91

Member
Φαντάζομαι ότι σοβαρή ανταλλαγή απόψεων δεν μπορεί να γίνει μαζί σου. Καλή συνέχεια.
Την αποψη μου για την εταιρεια την ειπα, μπορεις να την διαβασεις ξανα να την εμπεδωσεις,εξαλλου δεν ειμαι η μονη που την κρινει ακριβη σαν εταρεια...δε χρειαζεται να κανω ανταλλαγη αποψεων με μη σοβαρα ατομα τα οποια θιγονται λες κ ειναι μετοχοι της εταιρειας..καλη συνεχεια κ σε σενα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom