• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
ναι τρώτε και "αλοιφές"... μετάφραση: τυροσαλάτα, τζατζίκι και ότι άλλο σε λιωμένη μορφή! Μην μπερδευτείτε και φάτε και καμία counterpain! :bleh:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ..!!!!:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Λουκανικόπιτα !!
χαχαχχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχααχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχα
Και μια απορια : την τυροπιτα γιατι τη λετε τυροπιτα κι οχι φετοπιτα;
η κασεροπιτα είναι με κασέρι;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Συμφωνω με την λιστα του AERIKO και ιδιαιτερα με το νουμερο 2 !!!!
Ειναι γεγονος και εχω και αποδειξεις......
Επισης θα ηθελα να σημειωσω οτι εχουμε πηξει στους Θεσσαλονικεις παρουσιαστες στα ελληνικα καναλια........ Γιαυτο και ΔΕΝ τα βλεπουμε.
Αφου δεν σας αρεσει η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ γιατι ερχεστε εεεε ??
Αντε παρτε πανω την Σισσυ Χρηστιδου γιατι την βλεπω και μου σηκωνεται η τριχα καγκελο!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ουπς αυτο με το Εισαι Αθηναιος Γιατι:
ηταν λιγο βαρυ ..πολυ εμπαθεια εβγαζε αυτος που τα εγραψε .
και επιτελους ας μου εξηγησει καποιος τη διαφορα λεμονιτας-λεμοναδας

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Google Translator. “Καθώς γυρνάγαμε σπίτι με το Γιάννη και συζητάγαμε, καταλάβαμε ότι πεινάγαμε. Εκείνη την ώρα περνάγαμε από ένα μπουγατσάδικο και σταματήσαμε για μια τυρόπιτα” Μετάφραση: “Καθώς γυρνούσαμε σπίτι με το Γιάννη και συζητούσαμε, καταλάβαμε ότι πεινούσαμε. Εκείνη την ώρα περνούσαμε από ένα μπουγατσατζίδικο και σταματήσαμε για μια αλμυρή μπουγάτσα”.

GTS

Member
Λουκανικόπιτα !!
χαχαχχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχααχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχα
Και μια απορια : την τυροπιτα γιατι τη λετε τυροπιτα κι οχι φετοπιτα;
η κασεροπιτα είναι με κασέρι;
Το "τυρόπιτα" είπαμε, είναι γενικός όρος. Μπορεί να έχει μέσα φέτα ή και κασέρι, οπότε κασερόπιτα. Αυτά είναι αυτονόητα μαντάμ...:lol:
Το ροκφόρ πείτε μας τι είναι, μπλε κασέρι? Ε ήμαρτον...

varioAthens

Member
Google Translator. “Καθώς γυρνάγαμε σπίτι με το Γιάννη και συζητάγαμε, καταλάβαμε ότι πεινάγαμε. Εκείνη την ώρα περνάγαμε από ένα μπουγατσάδικο και σταματήσαμε για μια τυρόπιτα” Μετάφραση: “Καθώς γυρνούσαμε σπίτι με το Γιάννη και συζητούσαμε, καταλάβαμε ότι πεινούσαμε. Εκείνη την ώρα περνούσαμε από ένα μπουγατσατζίδικο και σταματήσαμε για μια αλμυρή μπουγάτσα”.

Μιας και εισαι στο Google Translator, τσέκαρε κι αυτό!
Ρε καρντάση, εκεί που οδηγούσα να πάω αγορά να αγοράσω όζα, έπαθα φούιτ και ηρθε ενας ντεμεκ αυστηρος μπατσος και με εκανε παρατηρηση που σταμάτησα στη μέση του δρομου αλλά εγώ κλάιν μαιν, τον έκανα ζαρτ κανονικά!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πεινασα γ@@@ το φελεκι μου και ειναι αργα!!!
Αντε και ειχα σκοπο να ανεβω καποια στιγμη στην ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ , αλλα μαλλον τωρα θα το αναβαλλω!!
Θα με λιθοβολησετε γκιαουρηδες !!:haha::haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πωωωωωωωωωω, αερικο θα σε σκίσωωωωωωωωωωωωωω

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μιας και εισαι στο Google Translator, τσέκαρε κι αυτό!
Ρε καρντάση, εκεί που οδηγούσα να πάω αγορά να αγοράσω όζα, έπαθα φούιτ και ηρθε ενας ντεμεκ αυστηρος μπατσος και με εκανε παρατηρηση που σταμάτησα στη μέση του δρομου αλλά εγώ κλάιν μαιν, τον έκανα ζαρτ κανονικά!
χααχαχαχχχαα ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααα :haha::haha::haha::haha::haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος