• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αλλα μου εχει μεινει απωθημενο το ΛΑΟΣ.:airplane:

--Καμμια σχεση με Αδωνη και Καρατζαφερη.--:bleh:
Μη χαλάς την τύχη σου, μπορεί να ξημερώσεις υπουργός!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Βιετναμ και Καμποτζη εχω παει.
Οχι οτι με χαλαει να ξαναπαω βεβαια.
Αλλα μου εχει μεινει απωθημενο το ΛΑΟΣ.:airplane:

--Καμμια σχεση με Αδωνη και Καρατζαφερη.--:bleh:
ή μπορείς να πας στο Μπαγκλαντες! Μαλακία;

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
καλα ρε εσεις εκει πανω ακομα και για το λεωφορειο χρησιμοποιειτε διαφορετικη λεξη?? :shock::shock::shock:
Ακους εκει αστικο !!!!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
καλα ρε εσεις εκει πανω ακομα και για το λεωφορειο χρησιμοποιειτε διαφορετικη λεξη?? :shock::shock::shock:
Ακους εκει αστικο !!!!
χαχα τι λες, παιδί μου; λέγεται αστικό λεωφορείο. Συνήθως λεωφορείο, σπανιότερα αστικό.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Μαλακια.
Δεν με ψεινει το Μπαγκλαντες,θα προτιμουσα Σρι λανκα η Ινδια.

Σρι Λανκα τότε!! γουαου

εχει τεραστιο ενδιαφερον και μπορεις να γεμισεις πολλες μερες με δραστηριοτητες!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Γαλλοι αγανακτισμενοι χορευουν εξω απο τις Γαλλικες τραπεζες υπο τους ηχους του Κουτσουρελη .... Το εδειξε σημερα στις ειδησεις αλλα το βιντεο ειναι απο τον Αυγουστο του 2011

Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
Ακους εκει αστικο !!!!
Ναι ρε, και αυτό που πάει σε άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα το λένε υπεραστικό!!! :D:bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ακους εκει αστικο !!!!
Αυτό έχει λογική (δεν είναι σαν τη μπουγάτσα δηλαδή).
Υπάρχουν αρκετά λεωφορεία τα οποία πηγαίνουν εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, σε άλλους προορισμούς, αλλά εντός του νομού Θεσσαλονίκης -άρα είναι υπεραστικά. Συνήθως αυτά τα υπεραστικά λεωφορία έχουν αυξημένη τιμολογιακή πολιτική για το τμήμα της υπεραστικής διαδρομής και κανονικό εισιτήριο για το τμήμα που αφορά στο πολεοδομικό συγκρότημα.
Το ανάλογο του υπεραστικού λεωφορείου στην Αθήνα θα ήταν το λεωφορείο που πηγαίνει για παράδειγμα στη Ραφήνα να δούλευε και ως αστικό για το τμήμα εντός των Αθηνών. Να το έπαιρνες από τη Μαυροματαίων και να κατέβαινες στην Κηφισίας πληρώνοντας την τιμή ενός "κανονικού" -αστικού -λεωφορείου.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αυτό έχει λογική (δεν είναι σαν τη μπουγάτσα δηλαδή).
Υπάρχουν αρκετά λεωφορεία τα οποία πηγαίνουν εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, σε άλλους προορισμούς, αλλά εντός του νομού Θεσσαλονίκης -άρα είναι υπεραστικά. Συνήθως αυτά τα υπεραστικά λεωφορία έχουν αυξημένη τιμολογιακή πολιτική για το τμήμα της υπεραστικής διαδρομής και κανονικό εισιτήριο για το τμήμα που αφορά στο πολεοδομικό συγκρότημα.
Το ανάλογο του υπεραστικού λεωφορείου στην Αθήνα θα ήταν το λεωφορείο που πηγαίνει για παράδειγμα στη Ραφήνα να δούλευε και ως αστικό για το τμήμα εντός των Αθηνών. Να το έπαιρνες από τη Μαυροματαίων και να κατέβαινες στην Κηφισίας πληρώνοντας την τιμή ενός "κανονικού" -αστικού -λεωφορείου.
Ενα like στην κυρια απο μενα.....:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia