battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Σέρρες (ακανέδες, μπουγάτσες,σουβλάκια)Ωωω... πού είσαι;
Σέρρες (ακανέδες, μπουγάτσες,σουβλάκια)Ωωω... πού είσαι;
α...μαλακία τότε... άκου τι θα κάνεις... θα ξυπνήσεις στις 8, θα μπεις στο Κέι Τι Ι Ελ για Θεσσαλονίκη και θα έρθεις. Είμαι ιδιοφυής.Σέρρες (ακανέδες, μπουγάτσες,σουβλάκια)
λεω να απλωθω και τριγυρωΓια πού λες; Ταυλανδη ή θα απλωθεις τριγυρω?
Την προηγούμενη φορά που δεν πήρα αμάξι, πρόλαβα στο πεντάλεπτο το τελευταίο δρομολόγιοα...μαλακία τότε... άκου τι θα κάνεις... θα ξυπνήσεις στις 8, θα μπεις στο Κέι Τι Ι Ελ για Θεσσαλονίκη και θα έρθεις. Είμαι ιδιοφυής.
Βιετνάμ, Καμπότζη κι έτσι; Πόσο χρόνο θα έχεις;λεω να απλωθω και τριγυρω
Τι σόι φαν του Σαλ Παρανταις είσαι... αν χασεις το τελευταιο δρομολογιο, you'll hitchhike your way backΤην προηγούμενη φορά που δεν πήρα αμάξι, πρόλαβα στο πεντάλεπτο το τελευταίο δρομολόγιο
Σήμερα ξύπνησα στις 8 για να ρθω Θεσσαλονίκη, θα αργήσω να το κάνω ξανά..Είναι αυτοπροστασία.
Βαλιτσουλα μηπως ηρθε η ωρα για την πρωτη couch surfing experience..?
Καλά επείδη γράφω the road is life και τέτοια τα πιστεύεις κιόλας;Τι σόι φαν του Σαλ Παρανταις είσαι... αν χασεις το τελευταιο δρομολογιο, you'll hitchhike your way back
Η Φένια ήδη πολύ γλυκά και με πολλή αυτοθυσία πρότεινε από χθες να με μαζέψει Αλλά δεν είμαι άστεγο, έχω φίλους Θεσνίκη καλέ τι με λυπάστε;ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΕΝΙΑ?!
Έχει δίκιο, εδώ που τα λέμε... είσαι άτυχη γιατι δεν μένω μόνος, αλλιώς θα μπορούσα να σε φιλοξενήσω...
Βιετναμ και Καμποτζη εχω παει.Βιετνάμ, Καμπότζη κι έτσι; Πόσο χρόνο θα έχεις;
Ήθελα κι εγώ να το κάνω το ταξίδι... με βάζεις σε πειρασμό και δεν πρέπει γιατί υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα ξαναπετάξω το Πάσχα.