• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
ναι το ειδα ..μια ενενηνταχρονη δεν ηταν ?
Ναι κάτι τέτοιο...

Άσχετο αλλά χαρωπό:

(...) Δυστυχώς γι΄ αυτόν, το πυκνό πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην προεκλογική ομιλία του, δεν ήταν οπαδοί του, αλλά δεν προχώρησαν σε καμιά βιαιοπραγία ή κατάφωρη αποδοκιμασία του. Δεν εκτοξεύθηκε ούτε ένα αυγό και δεν ακούστηκε κανένα «κάτω» ή «αίσχος» και τα παρόμοια. Οι ακροατές του διάλεξαν να τον αποδοκιμάσουν με το χιούμορ και γελοιοποίηση. Τις εξαγγελίες που εκφωνούσε από το μπαλκόνι, το πλήθος τις συμπλήρωνε με δικές του, όπως «στους παπάδες άσπρα ράσα» και άλλες παρόμοιες. Όταν δήλωσε «θα κινηθώμεν με θάρρος και συνέπειαν» το πλήθος αντιφώνησε «Πέτρο κουνήσου, σου τρώνε το πουλί σου» (υπονοώντας το πουλί της Χούντας). (...)

Θυμάστε τον Γαρουφαλιά; « Οι λέξεις έχουν τη δική τους ιστορία

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Κάντε καμιά πλάκα να μη το πληρώσετε και να σας κόψουν το ρεύμα...
Φιλαρακο εγω αυριο θα παω....
Εληξε σημερα ο λογαριασμος , αλλα δεν προκαμα...... Θα μου το κοψετε ?? εεεε?? Γλυκε μου Γιωργακη, φιλε μου.....:hug::love2:

ΚΡΟΚ

Member
zmaria
Για το styling δεν ξέρω γιατί δεν την έχω παρακολουθήσει αλλά για την μουσική της μπορεί εσένα να σε παίρνει ο ύπνος, εμένα πάντως με ταξιδεύει, η φωνή της μου μεταδίδει πολύ συναίσθημα. Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Yes I do...Πάει και με το θέμα της ημέρας! :haha:

Mπράβο ρε μαρία σωστή για άλλη μια φορα,,;)

GTS

Member
Θέλετε να ακούσετε έξοδα που έρχονται? Αφήστε καλύτερα...έκτακτη εισφορά, τέλος ακινήτων, πετρέλαιο, ασφάλεια τουτού, τέλη κυκλοφορίας και για μερικούς σαν εμάς, κούνιες, παπλωματάκια κτλ...Τουλάχιστον τα παπλωματάκια θα έχουν ζωάκια επάνω, μήπως ο μικρός γίνει ταξιδιάρης κι αυτός και θέλει να πάρει στην Αφρική το γέρο του κάποτε...

varioAthens

Member
Εχει τυχει να την δω στο δρομο και να ψαχνω τις τσεπες μου μπας και βρω κανα ψιλο να της δωσω ..... Δεν την αντεχω!!!!
Αυτο το ταγαρολουκ... με ταραζει !!! Πηγαινε μανταμ στο κομμωτηριο να σου φτιαξουν λιγο το μαλλι που ειναι γιδισιο........... Τραβα σε κανα στυλιστα να σου δωσει κανα ρουχο να βαλεις που κυκλοφορεις με τα αμπεχωνα!
Οσο για τη μουσικη............. Ειτε ταβόρ παρεις, ειτε ακους την Μονικα ενα ειναι το σιγουρο!!!! θΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΜΕΣΩΣ !
Σε πρώτη ανάγνωση διάβασα ταβέρ και τα 'χασα! :shock::haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Θέλετε να ακούσετε έξοδα που έρχονται? Αφήστε καλύτερα...έκτακτη εισφορά, τέλος ακινήτων, πετρέλαιο, ασφάλεια τουτού, τέλη κυκλοφορίας και για μερικούς σαν εμάς, κούνιες, παπλωματάκια κτλ...Τουλάχιστον τα παπλωματάκια θα έχουν ζωάκια επάνω, μήπως ο μικρός γίνει ταξιδιάρης κι αυτός και θέλει να πάρει στην Αφρική το γέρο του κάποτε...

Ναι μωρέ να τον πάει, δεν έχει πάει και κανένα ο δόλιος!!

GTS

Member
Και μιας και έπεσε πολύ καψούρα απ'ότι είδα, σήμερατο μεσημέρι στο Νίτρο ο Κωστόπουλος έπαιζε όλο καψουροτράγουδα....και λέει σε μια φάση πως όλο γυναίκες έστελναν μηνύματα και το φοβερό, για τους πρώην τους!!! :shock:
Καμία πια δεν έχει αυτόν που θέλει?.....ρε τι γίνεται...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia