• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ελα τωρα να σας ξενερωσω γιατι σας εφαγε η καψουρα:bleh:...αλλα μα το Θεο μας τα εχετε τσουρεκοποιησει ολη μερα με τους ερωτες κ τις κοτρωνες :bleh:
καλα ρωτησε ο xenos παραπανω ...τι σκατα κανετε με το τελος ακινητης ....θα το πληρωσετε ή αντιδρατε ?Εχει φτασει η ωρα να βαλω το χερι στο πορτοφολι κ θελω συμπαρασταση
Ασε αυριο παω να τα χωσω...:(:(:(:(

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγω μέχρι την άλλη βδομάδα πρέπει να το δώσω :(
Πάνε οι Δαλματικές ακτές.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Πωπω σοβαρά? Εμένα μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ η Μόνικα!!
Εχει τυχει να την δω στο δρομο και να ψαχνω τις τσεπες μου μπας και βρω κανα ψιλο να της δωσω ..... Δεν την αντεχω!!!!
Αυτο το ταγαρολουκ... με ταραζει !!! Πηγαινε μανταμ στο κομμωτηριο να σου φτιαξουν λιγο το μαλλι που ειναι γιδισιο........... Τραβα σε κανα στυλιστα να σου δωσει κανα ρουχο να βαλεις που κυκλοφορεις με τα αμπεχωνα!
Οσο για τη μουσικη............. Ειτε ταβόρ παρεις, ειτε ακους την Μονικα ενα ειναι το σιγουρο!!!! θΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΜΕΣΩΣ !

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Η καημενούλα, κι αν είναι μέλος του φόρουμ; :D Ντροπή σου Ευαγγελία, φαντάζεσαι να πλήγωσες μόλις το μέλος taksidi_gia_panta_kai_panta?

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εχει τυχει να την δω στο δρομο και να ψαχνω τις τσεπες μου μπας και βρω κανα ψιλο να της δωσω ..... Δεν την αντεχω!!!!
Αυτο το ταγαρολουκ... με ταραζει !!! Πηγαινε μανταμ στο κομμωτηριο να σου φτιαξουν λιγο το μαλλι που ειναι γιδισιο........... Τραβα σε κανα στυλιστα να σου δωσει κανα ρουχο να βαλεις που κυκλοφορεις με τα αμπεχωνα!
Οσο για τη μουσικη............. Ειτε ταβόρ παρεις, ειτε ακους την Μονικα ενα ειναι το σιγουρο!!!! θΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΜΕΣΩΣ !
¨
Για το styling δεν ξέρω γιατί δεν την έχω παρακολουθήσει αλλά για την μουσική της μπορεί εσένα να σε παίρνει ο ύπνος, εμένα πάντως με ταξιδεύει, η φωνή της μου μεταδίδει πολύ συναίσθημα. Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Yes I do...Πάει και με το θέμα της ημέρας! :haha:

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μεχρι στιγμης αυτο που πληγωθηκε ειναι το μελος ΚLEOPATRA:(
καταλαβα ..ολοι τα δινετε.....

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
¨
Για το styling δεν ξέρω γιατί δεν την έχω παρακολουθήσει αλλά για την μουσική της μπορεί εσένα να σε παίρνει ο ύπνος, εμένα πάντως με ταξιδεύει, η φωνή της μου μεταδίδει πολύ συναίσθημα. Αυτό είναι το αγαπημένο μου. Yes I do...Πάει και με το θέμα της ημέρας! :haha:
Μαθηματικος παιδι μου το κοριτσι:bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
KLEOPATRA σήμερα απορρίφθηκε και μία ένσταση για το τέλος.
Αν σε παρηγορεί γνωρίζω άτομα που δε θα το πληρώσουν, αλλά ενέχει ρίσκο. Θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου με το ταμείο παρακαταθηκών;

Το αστείο είναι ότι έχουν κάνει λάθος σε χιλιάδες λογαριασμούς (φυσικά προς τα πάνω) και η επίσημη απάντηση ήταν: οκ, λάθος, πληρώστε τώρα και βλέπουμε το 2012...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
KLEOPATRA σήμερα απορρίφθηκε και μία ένσταση για το τέλος.
Αν σε παρηγορεί γνωρίζω άτομα που δε θα το πληρώσουν, αλλά ενέχει ρίσκο. Θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου με το ταμείο παρακαταθηκών;

Το αστείο είναι ότι έχουν κάνει λάθος σε χιλιάδες λογαριασμούς (φυσικά προς τα πάνω) και η επίσημη απάντηση ήταν: οκ, λάθος, πληρώστε τώρα και βλέπουμε το 2012...
ναι το ειδα ..μια ενενηνταχρονη δεν ηταν ?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia