• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

chrisbd

Member
Όταν κάθομαι στο PC απο το παράθυρό μου αριστερά βλέπω το Πήλιο (όπως στη φωτο, ευτυχώς είμαι ρετιρέ και δεν με ''κόβει'' κανείς) οπότε αν κάποιος θέλει μπορεί να με ρωτήσει για τον καιρό. Live cam δηλαδή...
Τώρα για που να επιλέξεις για ΣΚ battered_suitcase....... είναι τελείως διαφορετικοί προορισμοί και με διαφορετικό περιεχόμενο που μπορούν να γίνουν μεν και οι δύο, όπως λέει ο taver, αλλά πρέπει να διαθέτεις και χρόνο και χρήμα (και στο Πήλιο και το ταίρι σου).....

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γιατί όχι και τα 2? Έχει πολλά ΣΚ ο Δεκέμβρης...
Λόγω μιας ασφυκτικής προθεσμίας μόνο ένα μπορώ να διαθέσω! Και μάλλον κερδίζει το Πήλιο, Βρυξέλλες το Γενάρη... Πεθύμησα βελγική σοκολάτα!

Αχ taver μακάρι να μπορούσα να έχω κλείσει κάθε ΣΚ κι ένα ταξιδάκι όπως είπες για σένα παραπάνω...Αλλά εσύ δεν πιάνεσαι, πρέπει να είσαι το αγαπημένο παιδί των αεροπορικών!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Τώρα για που να επιλέξεις για ΣΚ battered_suitcase....... είναι τελείως διαφορετικοί προορισμοί και με διαφορετικό περιεχόμενο που μπορούν να γίνουν μεν και οι δύο, όπως λέει ο taver, αλλά πρέπει να διαθέτεις και χρόνο και χρήμα (και στο Πήλιο και το ταίρι σου).....
Θα κάνω το ρομαντικό weekend στο Πήλιο πρώτα :)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κι εγώ θέλω ρομαντικό week-end στο Βέλγιο...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

Last edited by a moderator:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εσύ που έχεις πλέον προσωπική σχέση με τη ράιαν βρήκες κανένα (πολύ) φτηνό τίκετ για βρυξέλλες?
Αυτο θα ηταν και το ρομαντικο ΣΚ, εγω κι η Ραιαν.
Ειχα βρει 100 ευρω πηγαινε-ελα αλλά εξανεμίστηκαν. Γι'αυτό και πάω Ρώμη ξανά.Αλλά που θα πάει, αν το ψάχνεις θα βρεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πωπω!!! Τέλειος ουρανός στο Πήλιο! Έτσι, για τζάκι και σοκολάτα/κόκκινο κρασί!
Επειδή ζήλεψα και Πήλιο και Βρυξέλλες...για πείτε τι να κλείσω από τα δύο για ΣΚ το Δεκέμβρη; ;)
ουυυυυυυυυ καλε τρελα ειναι:bleh::bleh::bleh:
ακριβως οπως μου αρεσει!!!!
εννοειται να κλεισεις το εξωτερικο.

GTS

Member
Παρακαλείται η κα Vario να βγάλει επιτέλους το μπλουζάκι του κυρίου. Άσε που δεν επιτρέπεται να γυρνάς πίσω στα παλιά άβαταρ....σα τις παλιές αγάπες δηλ. ένα πράγμα..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios