KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Παει χαλασε ο κοσμος !!Χειροτεροι απο κεντροβορεια-δυτικη Ευρωπη γιναμε .
Δεν πτοούμεθα με τίποτα, για το τένις συμπάσχω εντάξει, αλλά είπαμε, η ψυχή μας έχει καλοκαίρι! Εμένα πάντως ο κωλόκαιρός δεν με πτόησε, πρωί έφυγα από το σπίτι, αργά το βράδυ γύρισα!Δύσκολες μέρες για τους λάτρεις του καλοκαιριού...Με τέτοιο καιρό, κρύο και αέρα, περνάμε πραγματικά δύσκολες στιγμές...μας χαλάει και το τένις βλέπεις ο συνδυασμός αέρας-βροχή.
Αλλά δε πτοούμεθα (πολύ).
Δωσε το συνθημα συντροφε !!!!Πρέπει επειγόντως να κανονιστεί συνάντηση Εθνικής Ανάτασης στο παραλιακό μέτωπο της Ν. Αττικής, όπου θα διατρανώσουμε με αγωνιστική διάθεση την αντίθεσή μας στις αλλαγές του καιρού.
κι εγώ το πρόσεξα. σήμερα πάλι εδώ χαλά ο κόσμος....Καλημερουδια !!!
Παραδοξως ενω αυτο το σκ ο καιρος το ξεφτυλισε και θεωρητικα θα επρεπε να ειναι περισσοτερα μελη μεσα ...δεν πατησε ψυχη !!!!
μαλλον ειναι περισσοτεροι οι χειμωνικοι απ οσο νομιζαμε
gts στην επόμενη άνοδο στα Αθήνας θα κρατώ ρακέτα γι αυτό να κανονίσεις γήπεδοΔύσκολες μέρες για τους λάτρεις του καλοκαιριού...Με τέτοιο καιρό, κρύο και αέρα, περνάμε πραγματικά δύσκολες στιγμές...μας χαλάει και το τένις βλέπεις ο συνδυασμός αέρας-βροχή.
Αλλά δε πτοούμεθα (πολύ).
και cold hands, warm heart?Πρέπει επειγόντως να κανονιστεί συνάντηση Εθνικής Ανάτασης στο παραλιακό μέτωπο της Ν. Αττικής, όπου θα διατρανώσουμε με αγωνιστική διάθεση την αντίθεσή μας στις αλλαγές του καιρού.
Μαρία, αν έχεις τη καλύτερη παρέα στο κόσμο, πας και στο Β. Πόλο. Νόμος αυτό...Δεν πτοούμεθα με τίποτα, για το τένις συμπάσχω εντάξει, αλλά είπαμε, η ψυχή μας έχει καλοκαίρι! Εμένα πάντως ο κωλόκαιρός δεν με πτόησε, πρωί έφυγα από το σπίτι, αργά το βράδυ γύρισα!
Καλώς συντρόφισσα, αλλά με προσοχή...οι αντιδραστικοί του χειμώνα καιροφυλακτούν....Δωσε το συνθημα συντροφε !!!!
Δε θα περα ...δε θα περασει...ο καιρος!!!
Αναμενε ...σου αποστελλω τις προγραμματικες διαταξεις!
Αχ Θεέ μου μυδιαααααααα !!!Δεν ξέρω τι καιρό σας έκανε εδώ, πάντως προχθές το βράδυ στις Βρυξέλλες έτρωγα τα μύδια μου καθισμένος έξω, στην παλιά αποβάθρα στην πλατεία της Αγ. Αικατερίνης...
Άντε Κλεό, οργάνωσε μας!Δωσε το συνθημα συντροφε !!!!
Δε θα περα ...δε θα περασει...ο καιρος!!!
Αναμενε ...σου αποστελλω τις προγραμματικες διαταξεις!
Τουλάχιστον να πιάσουν τόπο εκεί που θα πάνε...Απογειώθηκε η απλώστρα με τα βρακιά μας!!!