• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ελα Κλεο εβγαλε η ΟΑ τους weekender προορισμους και εχει Πολη!!
Προλαβαινεις να φυγεις μεχρι τις 24 τουτουνου?

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
τελικα ποσο ειναι το σκορ?
Γεια σου μαρια ειμαι ο πανπαν :)
Γεια σου Πανπαν, χάρηκα! :lol:

Να στο ξαναπώ?

Εμπρος στο δρομο που χαραξε η Μπριτνι!!!
Μεταξυ μας... ναι μου αρεσει και μενα πολυ ο στυλοχορος και δεν θεωρω οτι ειναι κατι ευκολο...καποιες φιγουρες θελουν πολυ δυνατα χερια και ποδια.!
Η αλήθεια είναι πως είναι πάρα πολύ δύσκολο και καθόλου μα καθόλου απλό.! Και μιλάω για το πρακτικό του θέματος, όχι το πως να φαίνεσαι και ωραία.. Το πόσο ενδυναμώνονται οι μυς στην όλη αυτή προσπάθεια να κάνεις τα διάφορα στον στύλο, είναι άλλη φάση! Αλλά εντάξει, ξέρω γω, θα αφιερώσει κάποιος χρόνο από τον λίγο ελεύθερο που έχει για να πάει να μάθει στριπτίζ μωρε? :rolleyes:

Yγ Καλώς την Vario!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
ελα Κλεο εβγαλε η ΟΑ τους weekender προορισμους και εχει Πολη!!
Προλαβαινεις να φυγεις μεχρι τις 24 τουτουνου?
Μπα ....εγω παντα προλαβαινω ..αλλοι και η τσεπη μας δεν προλαβαινουν...ελεγα για μεσα στο 15θημερο των γιορτων ..αλλα πλακωσαν πολλα χαρατσια και ο συγυξ ειναι μεσα στη γκρινια ...οι φιλες μου πηγαν και βρηκαν αντρες και το παιζουν καλες νοικοκυρες ..βραστα:(:(

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ρε πάτε καλά όλες με τον χορό στο στύλο??? :roll:
γιατι μανδαμ ειναι μια χαρα γυμναστικη:D...δε θα φοραμε τον εξοπλισμο των επαγγελματιων ..θα ειμαστε σεμνα ενδεδυμενες:haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Γεια σου Πανπαν, χάρηκα! :lol:

Να στο ξαναπώ?

Η αλήθεια είναι πως είναι πάρα πολύ δύσκολο και καθόλου μα καθόλου απλό.! Και μιλάω για το πρακτικό του θέματος, όχι το πως να φαίνεσαι και ωραία.. Το πόσο ενδυναμώνονται οι μυς στην όλη αυτή προσπάθεια να κάνεις τα διάφορα στον στύλο, είναι άλλη φάση! Αλλά εντάξει, ξέρω γω, θα αφιερώσει κάποιος χρόνο από τον λίγο ελεύθερο που έχει για να πάει να μάθει στριπτίζ μωρε? :rolleyes:

Yγ Καλώς την Vario!!!
θα τον μαθαινει μη βγαζοντας τα ρουχα ...θα παραλειφθει αυτη η "μικρη" λεπτομερεια:D
τεσπα δικιο εχεις ..προφανως αυτες που το ζητουν απο τις σχολες χορου εχουν κατι συγκεκριμενο στο μυαλο τους ..προς τερψην των συντροφων κλπ κλπ
Εξαλλου δε λενε 'μαθε τεχνη κι αστηνα ".....:bleh:

panpan

Member
@zmaria
Αλλά εντάξει, ξέρω γω, θα αφιερώσει κάποιος χρόνο από τον λίγο ελεύθερο που έχει για να πάει να μάθει στριπτίζ μωρε? :rolleyes:

Μπα αν παω θα γελαει καθε πικραμενος.
Προτιμω να παρακολουθω :)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
θα τον μαθαινει μη βγαζοντας τα ρουχα ...θα παραλειφθει αυτη η "μικρη" λεπτομερεια:D
τεσπα δικιο εχεις ..προφανως αυτες που το ζητουν απο τις σχολες χορου εχουν κατι συγκεκριμενο στο μυαλο τους ..προς τερψην των συντροφων κλπ κλπ
Εξαλλου δε λενε 'μαθε τεχνη κι αστηνα ".....:bleh:
Με σορτσάκια κάνουν μάθημα, δεν τα βγάζουν πάλι καλά! Οι άντρες απαγορεύονται στην αίθουσα ωστόσο. Όπως και με σορτσάκια κάποια στιγμή δίνουν και παράσταση με αυτά που μάθανε, χτες τα συζητούσα με έναν δάσκαλο χορού! Σοβαρά μιλάω!!! :haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
καλα παιδακι μου ..εχουν μαζευτει πολλες εκει περα?
πες μου τωρα οτι τους κανει μαθημα και δασκαλος?....φανταζομαι στην παρασταση τι θα γινει εεεεεε?
φροντισε απο τωρα να βρεις προσκλησεις για τα αγορια του φορουμ:D
Κοσμοσυρροη!

panpan

Member
Με σορτσάκια κάνουν μάθημα, δεν τα βγάζουν πάλι καλά! Οι άντρες απαγορεύονται στην αίθουσα ωστόσο. Όπως και με σορτσάκια κάποια στιγμή δίνουν και παράσταση με αυτά που μάθανε, χτες τα συζητούσα με έναν δάσκαλο χορού! Σοβαρά μιλάω!!! :haha:
Που να στειλω βιογραφικο για εξεταστης?:cool::bleh:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Όπα παιδιά, καμία σχέση με την δικιά μου την σχολή, μην τα μπερδεύουμε, δεν παίζει ποτέ να βάλει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα. Αλλά αν θέλετε μπορώ να μάθω που γίνονται παραστάσεις! Ακούς Pan pan????

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic