zmaria
Member
Ο Γκτσου, αυτός!@Το αγόρι του social που δεν του αρεσει το κουτσομπολιό που είναι απόψε ????
ποιος ειναι αυτος?
1-0 κι εσύ!
Αχ ρε Ευαγγελία δεν μας λυπάσαι?????
Ο Γκτσου, αυτός!@Το αγόρι του social που δεν του αρεσει το κουτσομπολιό που είναι απόψε ????
ποιος ειναι αυτος?
Άντε βουρ για μαθήματα τότε!!! Ωραία ασχολία, καλή γυμναστική!Ασχετο:Μαρια αγαπας τα λατιν ...μιλαμε εγω λατρευω το συγχρονο χορο ...εβλεπα το Steps πριν λιγο και ειχα χαζεψει...θελω και γω να χορεψω ετσι!!!!!
Μπα το βλεπω δυσκολο τωρα στα γεραματαΆντε βουρ για μαθήματα τότε!!! Ωραία ασχολία, καλή γυμναστική!
Α καλά εγώ δεν το λέω για να μάθεις να χορεύεις όπως αυτοί, ας φτάσεις στο καλύτερο επίπεδο που εσύ μπορείς! Στην έχω ξαναπεί την άποψη μου για τον χορό.Μπα το βλεπω δυσκολο τωρα στα γεραματα
Χωρια που πρεπει να εχεις την παιδεια -πλαστικοτητα που μονο το μπαλετο μπορει να σου δωσει..μιλαμε κινουνται στο χωρο σαν αιλουροι...και αυτο μου φερνει συνειρμικα στο μυαλο μια αλλη μου αγαπη..το καποέιρα.
ειδικα να βλεπεις!!!!!!!!!!!! βραζιλιανους να χορευουν,εεεεε.......Μπα το βλεπω δυσκολο τωρα στα γεραματα
Χωρια που πρεπει να εχεις την παιδεια -πλαστικοτητα που μονο το μπαλετο μπορει να σου δωσει..μιλαμε κινουνται στο χωρο σαν αιλουροι...και αυτο μου φερνει συνειρμικα στο μυαλο μια αλλη μου αγαπη..το καποέιρα.
τελικα ποσο ειναι το σκορ?Ωχ σόρι panpan, εσένα δεν σε ξέρω, πλάκα κάνω!
Εμπρος στο δρομο που χαραξε η Μπριτνι!!!Α καλά εγώ δεν το λέω για να μάθεις να χορεύεις όπως αυτοί, ας φτάσεις στο καλύτερο επίπεδο που εσύ μπορείς! Στην έχω ξαναπεί την άποψη μου για τον χορό.
Άσχετο και σχετικό. Ξέρεις ποιος χορός είναι πολύ στην μόδα τελευταία?
Pole dancing! Αφού από την πολύ ζήτηση έχουν αρχίσει οι λάτιν σχολές να το προσθέτουν στο πρόγραμμά τους! Απίστευτο??
Ναι ειναι πολυ σουπερ!!!!!ειδικα να βλεπεις!!!!!!!!!!!! βραζιλιανους να χορευουν,εεεεε.......