• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι ναι αυτό! Ρε σεις, δεν αφήνετε τα παστάκια να πάμε για κανά τρέξιμο το ΣΚ....το έπαθλο θα είναι ζεστή σοκολάτα στο Καβούρι....
Ωχ κιαλλο τρεξιμο!Δε μου φτανει αυτο που ριχνω στο διαδρομο.Θα με ξεθεωσετε εσεις αθεοφοβοι!
Δε με πειθετε με γλυκα και σοκολατες γιατι γουρουνιασα αποψε ...εφαγα 7 καλτουνακια κρητικα :shock::shock:

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Δεν είμαι που δεν είμαι αθλητικός τύπος, είμαι και στο κρεβάτι 10 μέρες τώρα με πνευμονία, μάλλον θα το αφήσω αυτή τη φορά... (και τις επόμενες μάλλον, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα :haha:)
αλήθεια γιατί δεν πάτε μια βόλτα μέχρι τον Μαραθώνιο? Στις 13/11 δεν είναι? :bleh:

GTS

Member
Ωχ κιαλλο τρεξιμο!Δε μου φτανει αυτο που ριχνω στο διαδρομο.Θα με ξεθεωσετε εσεις αθεοφοβοι!
Δε με πειθετε με γλυκα και σοκολατες γιατι γουρουνιασα αποψε ...εφαγα 7 καλτουνακια κρητικα :shock::shock:
Ποιο διάδρομο ρε Κλεό!! Έξω είναι τα ωραία! Άντε θα έρχομαι να σε παίρνω να τρέχουμε παρέα μου φαίνεται....συγκρίνεται τώρα...?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Που τρεχεις ?
Οφθαλμολουτρο οπως στο γυμναστηριο εχει?:D:D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εξαρτάται τη διαδρομή.....

Ρε σεις μη χάσετε!!!
Γιατι να χασουμε?Γιατι να χασουμε?:bleh:

θα ειναι μπροστα ο γκτσου :p
τι αλλο θελεις?
Μπροστα ο γκτσου να δινει το ρυθμο και απο κοντα εμεις οι υπολοιπες οι ξεπνοημενες ..ακους Αρια ?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ρε κάντε γιόγκα και αφήστε τα τρεχαλητά.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia