• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Άστα γκτσου, εδώ και τόσες μέρες έχω πέσει στο βούρκο της ανθυγιεινής διατροφής!!!
Λοιπόν, προχθές πήγα για τρέξιμο...χθες 2 ώρες τένις...σήμερα περπάτησα μέχρι την οδοντίατρο....αύριο τένις....μεθαύριο τρέξιμο....

Ε, ΣΚ θα αράξω σπίτι....

Το αποφάσισα όμως....θα γίνω και πάλι στυλάκι....κράτα γερά βάριο! Αν θες γραμμή συμπαράστασης ενάντια στη σουβλακοθεραπεία...(και έφαγα ο αθεόφοβος πριν από λίγο :D)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
πάντως αν θες πιτοσουβλακα (αντί πιτόγυρα) και παστάκια από το ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ τησ Χαρ. Τρικούπη, στα στέλνω πάραυτα!!!!!
Εσυ παιδι μου δεν τους αφηνεις να αγιασουν!:haha:

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
αφού τα έχω άμεσα διαθέσιμα και ολόφρεσκα!
Εφαρμόζω το χριστιανικό ο έχων 2 χιτώνες να δίνει τον 1
έχω 3 σουβλάκια και άπειρα παστάκια... οπότε κάτι μπορώ να διαθέσω στον συνάνθρωπο!

varioAthens

Member
πάντως αν θες πιτοσουβλακα (αντί πιτόγυρα) και παστάκια από το ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ τησ Χαρ. Τρικούπη, στα στέλνω πάραυτα!!!!!

Εσύ κΕρία μου, χρωστάς κι έναν κορμό, ε?

Λοιπόν, προχθές πήγα για τρέξιμο...χθες 2 ώρες τένις...σήμερα περπάτησα μέχρι την οδοντίατρο....αύριο τένις....μεθαύριο τρέξιμο....

Ε, ΣΚ θα αράξω σπίτι....

Το αποφάσισα όμως....θα γίνω και πάλι στυλάκι....κράτα γερά βάριο! Αν θες γραμμή συμπαράστασης ενάντια στη σουβλακοθεραπεία...(και έφαγα ο αθεόφοβος πριν από λίγο :D)

Γκτσου, ετοιμάζεσαι για φωτογράφηση στο cosmopolitan??? :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
αφού τα έχω άμεσα διαθέσιμα και ολόφρεσκα!
Εφαρμόζω το χριστιανικό ο έχων 2 χιτώνες να δίνει τον 1
έχω 3 σουβλάκια και άπειρα παστάκια... οπότε κάτι μπορώ να διαθέσω στον συνάνθρωπο!
Δωσε και σε μενα μπαρμπα!!!:haha:

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Εσύ κΕρία μου, χρωστάς κι έναν κορμό, ε?
Εγώ Κύριε Βάριο ( :bleh: ), τις υποσχέσεις μου τις θυμάμαι. Αλλά από ότι θυμάμαι θα τον έφερνα στην συνάντηση που θα κάναμε στο σπίτι του γατούλη να δούμε τις φωτό! Το άτιμο πλάσμα όμως επέστρεψε από τας Αφρικάς και εξηφανίσθει!!!

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Ναι ναι αυτό! Ρε σεις, δεν αφήνετε τα παστάκια να πάμε για κανά τρέξιμο το ΣΚ....το έπαθλο θα είναι ζεστή σοκολάτα στο Καβούρι....
Χμμμμμ παστάκια και κορμός σοκολάτας από τη μια, τρέξιμο μέσα στο χαλασμό που λέει η ΕΜΥ ότι θα έχει το Σ/Κ...
Ποιο να διαλέξω? Δύσκολο!!! :bleh:
Αλήθεια, το έπαθλο της ζεστής σοκολάτας θα το πάρει όποιος τρέξει περισσότερο ή σε λιγότερο χρόνο? :haha::bleh:

GTS

Member
Χμμμμμ παστάκια και κορμός σοκολάτας από τη μια, τρέξιμο μέσα στο χαλασμό που λέει η ΕΜΥ ότι θα έχει το Σ/Κ...
Ποιο να διαλέξω? Δύσκολο!!! :bleh:
Αλήθεια, το έπαθλο της ζεστής σοκολάτας θα το πάρει όποιος τρέξει περισσότερο ή σε λιγότερο χρόνο? :haha::bleh:
Σιγά το χαλασμό, λίγο κρύο θα κάνει....μετά το τρεξιματάκι, ζεστή σοκολάτα έχει για όλους...δε θα κάνουμε διαγωνισμό, όλοι μαζί θα είμεθα...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος