fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ξέρεις που είχαμε φάει την πίτσα που μου έμεινε αξέχαστη; Στη Barceloneta....και φτιαχνουν ενα καλτσονε,,,,κ ο λ α σ η
Ξέρεις που είχαμε φάει την πίτσα που μου έμεινε αξέχαστη; Στη Barceloneta....και φτιαχνουν ενα καλτσονε,,,,κ ο λ α σ η
Και που να διαβάζει travelstories τώρα...Ρε Κλεό, τι χάλι είναι αυτή η γνωστή σου που παντρολογιέται???
Ποτέ.....κράτα γερά ρε βάριο, κράτα γερά...Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει 2 πιτόγυρα απ' όλα και παγωτό στρατσιατέλα, πολύ θα το εκτιμούσα!
σου εχω καλυτερο,εκει θα παμε για παγωτοΞέρεις που είχαμε φάει την πίτσα που μου έμεινε αξέχαστη; Στη Barceloneta....
Άστα γκτσου, εδώ και τόσες μέρες έχω πέσει στο βούρκο της ανθυγιεινής διατροφής!!!Ποτέ.....κράτα γερά ρε βάριο, κράτα γερά...
.Αυτη θα την εχουν παρει τα ζουμια τωρα.
2 χρονια περιμενε να της κανει προταση.
Κανε κατι να τα καψειςΆστα γκτσου, εδώ και τόσες μέρες έχω πέσει στο βούρκο της ανθυγιεινής διατροφής!!!
πάντως αν θες πιτοσουβλακα (αντί πιτόγυρα) και παστάκια από το ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ τησ Χαρ. Τρικούπη, στα στέλνω πάραυτα!!!!!Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει 2 πιτόγυρα απ' όλα και παγωτό στρατσιατέλα, πολύ θα το εκτιμούσα!