Κωσταντινος
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταυλανδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κινα(Shenzhen),Ιαπωνια
Μήπως το 2ο σου όνομα είναι "Μητσοτάκης"? Αυτό είναι χιούμορ επιτίμου...πας και Ταϋλάνδη που έχει υποστεί φυσικές καταστροφές, λέω μήπως, πολλές οι συμπτώσεις...
Χαχαχα δεν νομιζω τάκη, απλα δεν μπορω να περιμένω τις αλλες 5 μέρες για να φυγω για ταξιδάκι.Μήπως το 2ο σου όνομα είναι "Μητσοτάκης"? Αυτό είναι χιούμορ επιτίμου...πας και Ταϋλάνδη που έχει υποστεί φυσικές καταστροφές, λέω μήπως, πολλές οι συμπτώσεις...
Πού πας στη Ταϋλάνδη?Χαχαχα δεν νομιζω τάκη, απλα δεν μπορω να περιμένω τις αλλες 5 μέρες για να φυγω για ταξιδάκι.
15 μέρες ταυλάνδη μετα επιστροφη bangkok και απο εκεί 7 μέρες κίνα.Πού πας στη Ταϋλάνδη?
Μου φέρνεις στο μυαλό μου ένα μεγάλο σουξέ που είχα γράψει μικρός με την αδερφή μου...το ρεφραίν πήγαινε "έλεος μωρό μου έλεος, γιατί θα πέσει και θα σπάσει ο πολυέλαιος". Άνετα το έπαιρνε κανάς Λεπά και Αντύπας εκείνη την εποχή..Ελεος......
ρε μ@λ@καΜου φέρνεις στο μυαλό μου ένα μεγάλο σουξέ που είχα γράψει μικρός με την αδερφή μου...το ρεφραίν πήγαινε "έλεος μωρό μου έλεος, γιατί θα πέσει και θα σπάσει ο πολυέλαιος". Άνετα το έπαιρνε κανάς Λεπά και Αντύπας εκείνη την εποχή..
μας δουλευεις οτι δουλευεις τωρα?ρε μ@λ@κα
εχω πεθανει στο γελιο,
δε θα τα λες αυτα εν ωρα εργασιας
Ναι ρε συ, δουλεύω, αλλά με αυτά που διαβάζω γελάω σα την κότα και αρχίζουν να ανησυχούν εδώ στο γραφείο.μας δουλευεις οτι δουλευεις τωρα?
Τι ανησυχούν μη και δε βγάλεις κανά αυγό?Ναι ρε συ, δουλεύω, αλλά με αυτά που διαβάζω γελάω σα την κότα και αρχίζουν να ανησυχούν εδώ στο γραφείο.