• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Να υπενθυμισω οτι σημερα το βραδυ στις 23:00 βγαινει στον αερα η Αγγελικουλα μας! Οι εκπομπες θριλερ ...........
Μην το χασετε

GTS

Member
Όσοι τρώνε γκρίνια από τους/τις συζύγους λόγω αργοπορημένης άφιξης στο κρεβάτι, ε ας μάθουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πηγαίνουν για ύπνο ανθρώπινες ώρες!
Εγώ σήμερα αυτομπανάρομαι από το οφ-τόπικ (τη βραδυνή βερσιόν του) γιατί πρώτον το παράκανα και δεύτερον, νυστάζω σα πο****ς.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Όσοι τρώνε γκρίνια από τους/τις συζύγους λόγω αργοπορημένης άφιξης στο κρεβάτι, ε ας μάθουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πηγαίνουν για ύπνο ανθρώπινες ώρες!
Εγώ σήμερα αυτομπανάρομαι από το οφ-τόπικ (τη βραδυνή βερσιόν του) γιατί πρώτον το παράκανα και δεύτερον, νυστάζω σα πο****ς.

χαχαχαχαχαχααχα
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πια!
αχαχαχαχαχαχαχα
εμ άδικο έχει?

Κι εγώ νυστάζω! Τόσο πολύ!!!!!

panpan

Member
axaxaxa εχθες παπουτσια σαν gay σημερα νυσταζεις σα πο....ς
να το προσεξεις
:bleh::bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη