• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ρε σεις πάντα ζορίζονται οι μικρότεροι σε μέγεθος, χρήμα κλπ..Γιατί τι νομίζετε, στις Σέρρες, στη Δράμα, στο Κιλκίς κλπ δε γκρινιάζουμε για τη Θεσσαλονίκη; Και στο Μητρούσι δε γκρινιάζουν για τις Σέρρες;
Ε την έχουμε και μια μίρλα εμείς του Βορρά έτοιμη στο στόμα, τι περιμένεις...Όσο για το συμπρωτεύουσα, δε θυμάμαι πια πώς και τι. Κανένας ιστορικός εδώ τριγύρω; Αν και το Θεσσαλονίκη-συμπρωτεύουσα είναι ο ορισμός της ειρωνίας!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως οι πιο γκρινιαρηδες του φορουμ ειναι οι Αθηναιοι...

Το συμπρωτευουσα μαλλον εχει να κανει με το συμβασιλευουσα απο τα βυζαντινα χρονια...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι να πω; Ειδικα ενας που μου 'ρχεται στο μυαλο τελειως τυχαια ειναι αξεπεραστος...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ευγγελια πότε θα βγουν οι γαλότσες?

chrisbd

Member
Άλλα 25 κιλά κάστανα μάζεψα σήμερα. Σε καμιά λαϊκή με βλέπω η να κάνω τον καστανά στην παραλία το χειμώνα (δεν είναι και άσχημη ιδέα.... θυμάται κανένας τον καστανά στο προ αμνημονεύτων ετών αναγνωστικό της πρώτης δημοτικού)..

Είμαι Σαλονικιός και ΠΑΟΚτσής αλλά έχω κάνει θεραπεία και απο τα δύο (Φένια δεν είναι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες των δυτικών προαστίων κάγκουρες, απλά είναι παρα πολλοί και αναλογικά έχουμε και αρκετούς κάγκουρες όπως όλες οι ομάδες δυστυχώς)..

Η μπουγάτσα είναι είδος πίττας και οι σούβλες τώρα είναι μεταλλικές αλλά παλιά υπήρχαν και ξύλινες που τις φτιάχναν στα χωριά ο καθένας μόνος του..

ΥΓ Μπουγάτσα με κάστανα γίνεται; ξέρει κανείς :roll:..........:D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Είμαι Σαλονικιός και ΠΑΟΚτσής αλλά έχω κάνει θεραπεία και απο τα δύο (Φένια δεν είναι όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες των δυτικών προαστίων κάγκουρες, απλά είναι παρα πολλοί και αναλογικά έχουμε και αρκετούς κάγκουρες όπως όλες οι ομάδες δυστυχώς)..
@Δεν ήξερα ότι είσαι Θεσσαλονικιός, καλά σε συμπαθούσα :)
@ ΠΑΟΚ ρε φίλε, κρίμα, μόλις επεσες στα μάτια μου :bleh:
@ουδέποτε είπα ότι είναι όλοι οι Παοκτζηδες κάγκουρες
- Αλλά μερικοί δεν υποφέρονται.
-Πέρασα 4 χρόνια της ζωής μου στην Τούμπα και τους έζησα καλά.

chrisbd

Member
@Δεν ήξερα ότι είσαι Θεσσαλονικιός, καλά σε συμπαθούσα :)
@ ΠΑΟΚ ρε φίλε, κρίμα, μόλις επεσες στα μάτια μου :bleh:
@ουδέποτε είπα ότι είναι όλοι οι Παοκτζηδες κάγκουρες
- Αλλά μερικοί δεν υποφέρονται.
-Πέρασα 4 χρόνια της ζωής μου στην Τούμπα και τους έζησα καλά.
Εγω τους έχω ζήσει παρα πολλά χρόνια και σε πολλά γήπεδα τους κάγκουρες των μεγάλων ομάδων αλλά και των μικρότρων όπως τον Ηρακλή, αλλά σταμάτησα πια και να ξέρεις ότι οι σωστοί φίλαθλοι πάνε σπανίως πλέον στο γήπεδο λόγω των καγκουρώ αλλά και πολλων άλλων αιτιών...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τι να σου πω, εγώ από 4 χρονώ στα γήπεδα είμαι, έπαιζα και μπάσκετ,αλλά αυτή την καγκουρομαστουριά καμιά σχέση. Άλλο φίλαθλος, δηλαδή φίλος της άθλησης και των ομαδικών παιχνιδιών και άλλο καμμένος φανατικός.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα