• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
ΦΟΥΞΙΑ ρε Φενια!!!
Οχι ,δεν ειναι το φουξΙΑ μοδα, ειναι ταση.... Τα κεραμιδι ειναι , η ωχρα , τα χακι και το καφε
Πσστ βαλε και κανενα γκλιτερακι
Δε με πάει το φουξ :bleh:
Βρήκα κάτι άλλες,μάλλον θα πάω να τις πάρω.

GTS , τι έχουν οι γαλότσες; Μια χαρά είναι , από τότε που έκλαιγα από τα νεύρα μου που βραχήκαν οι κάλτσες μου μια μέρα φοράω μόνο γαλότσες .

manelaki

Member
Παντως ο ΤΜ ειναι λιγο κοροιδια νομιζω... Παντου κυκλοφορουν τα ιδια σχεδια κι αυτος πιο ακριβος απ'ολους. Παρε απ'εξω γαλοτσες, πιο πρωτοτυπες και πιο φτηνες.
Το φουξια ειναι απαιχτο φετος, το αγαπημενο μου! Το φλουο ομως αυτο το τρελο χρωματακι :) Και μιας και λεμε για παπουτσια, ρε κοριτσια τα φετινα καλοκαιρινα σχεδια ηταν μεγαλη ΑΠΟΦΟΗΤΕΥΣΗ ή ειναι ιδεα μου;;; Χαλια!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

varioAthens

Member
Δείξε μου μερικά αν θες να σου πω. Βαριέμαι τώρα να ανοίξω τη μυστική μου παπουτσοθήκη και να βγάλω τις γόβες μου έξω....πού να τις σκανάρω κι όλας:D

Να ξέρεις ότι το πρώτο πράγμα που πρόσεχα (πρόσεξε τον παρελθόντα) σε μια κοπέλα είναι τα παπούτσια.
Και ακόμα να προσέχεις τι πειράζει? Αρκεί να μένει φιλοσοφικό και θεωρητικό το επίπεδο της ματιάς! Πςςςς τι είπα!!! :cool:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Και ακόμα να προσέχεις τι πειράζει? Αρκεί να μένει φιλοσοφικό και θεωρητικό το επίπεδο της ματιάς! Πςςςς τι είπα!!! :cool:
Μιλάει σε παρελθοντικο χρόνο για να το πιστέψει .

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Παντως ο ΤΜ ειναι λιγο κοροιδια νομιζω... Παντου κυκλοφορουν τα ιδια σχεδια κι αυτος πιο ακριβος απ'ολους. Παρε απ'εξω γαλοτσες, πιο πρωτοτυπες και πιο φτηνες.
Το φουξια ειναι απαιχτο φετος, το αγαπημενο μου! Το φλουο ομως αυτο το τρελο χρωματακι :) Και μιας και λεμε για παπουτσια, ρε κοριτσια τα φετινα καλοκαιρινα σχεδια ηταν μεγαλη ΑΠΟΦΟΗΤΕΥΣΗ ή ειναι ιδεα μου;;; Χαλια!
Για συνεχα εσυ.. μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι....:D:D

varioAthens

Member
Ποιός αγοράζει ΦΕΤΙΝΑ παπούτσια??? :roll:

manelaki

Member
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη