• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Για το γείτονα που παίζει πιάνο με τα σώβρακα τι γίνεται? Απολαμβάνεις ακόμα?

A αυτός έχει εξαφανιστεί! Ευτυχώς για τα ματάκια μας (και για τα αυτάκια μας καθότι παίζει άθλια)... φήμες αναφέρουν ότι χρωστάει και στ' αγάλματα!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εσύ τι κάνεις, παίζεις τίποτα ντραμς με το νυχτικό?
Ρολά στο κεφαλι, ριγέ μπιτζάμες φούξια, η μπλούζα από μέσα αλα Κωσταντάρας :bleh: (σου θυμίζει κατι ;)
Φαντάζεσε να ναι κανενας γείτονας μου σε φορουμ και να γράφει για το τι φοράω ;;;

GTS

Member
Ρολά στο κεφαλι, ριγέ μπιτζάμες φούξια, η μπλούζα από μέσα αλα Κωσταντάρας :bleh: (σου θυμίζει κατι ;)
Φαντάζεσε να ναι κανενας γείτονας μου σε φορουμ και να γράφει για το τι φοράω ;;;
Αμάν Παναγία μου...κυκλοφορείς και με τον πλάστη στο χέρι περιμένοντας τον σύζυγο-αγαπητικό?

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Στην Κρήτη είναι τέλειο που βάζουν γιαουρτάκι μέσα, πολύ μ'αρέσει! Αλλά ανοίγεις άαααλλη μεγάλη συζήτηση, τι περιλαμβάνει σε κάθε τόπο το "απ'όλα μέσα".
Ε να τα τώρα, μου ανοίξατε την όρεξη και θα φάω σα βόδι. Μπράβο σας.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τώρα σοβαρολογείς ή πλάκα με κάνεις;

Την απάντηση την έδωσε μόνη σου (αλλά και άλλοι παραπάνω):

Γιατί δεν φτιάχνεται (γεμίζει) μόνο με τυρί αλλά και με κρέμα, και με κιμά, και με πράσο!

Δηλαδή, σύμφωνα με όσα λες παραπάνω, αν εγώ παραγγείλω στην Αθήνα "χωριάτικη" θα μου δώσουν χωριάτικη τυρόπιτα; Χωριάτικη πίτα έχει και με πράσο, με σπανάκι, κλπ. (χωριάτικο φύλλο). Μόνο όταν λες "κουρού" ξέρει ο άλλος τι θες γιατί μόνο με τυρί (φέτα, μυζήθρα) γίνεται. Κι αν ζητήσω "σφολιάτα" θα μου δώσουν πάλι με τυρί; Πουθενά αλλού δε χρησιμοποιείται η σφολιάτα; (ξέρω κάποιαν που κάνει μελιτζανόπιτα με σφολιάτα).
Θα ζητήσεις: Χωριάτικη τυρόπιτα :D
Σφολιάτα τυρόπιτα
του ταψιού τυρόπιτα
Ζήτα λοιπόν και μπουγάτσα τυρόπιτα! :bleh:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πολύ on-topic σας βλέπω, με τις τυρόπιτες, τις μπουγάτσες, τα σουβλάκια και τα καλαμάκια....
Αλλά εδώ ειναι off-topic και σας βαρεθήκαμε!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ακριβως αφου η ΕΡΣΗ τοσα χρονια στη Θεσσαλονικη δεν θελει να μαθει το σωστο, τι ασχολειστε;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Την ιντριγκάρουμε ρε τριπάκια για να αποδείξουμε ότι οι Αθηναίοι κόπτονται να μας διορθώνουν....

XRISTOS71

Member
Πολύ on-topic σας βλέπω, με τις τυρόπιτες, τις μπουγάτσες, τα σουβλάκια και τα καλαμάκια....
Αλλά εδώ ειναι off-topic και σας βαρεθήκαμε!

Εσύ μιλάς ????????????? :shock:
που όπου καθόμαστε δίνεις το στίγμα με το κινητό !!!!!!!!!!!:D

Μέγιστε συγκεντρώσου και γράψε μας πώς τα πέρασες στην Πόλη ;)

varioAthens

Member
Έχοντας ζήσει και Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορώ να πώ ότι πιο πολύ ζορίζονται οι συμπαθείς κατά τ' άλλα συμπρωτευουσιάνοι! :bleh: Αλήθεια, αυτή η παγκόσμια πατέντα να έχουμε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα πώς προέκυψε??? :roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα