panpan
Member
καποιοι χρησιμοποιουν ουρδαΚαι μιας που συζητάμε για τυλιχτά σουβλάκια, πιτόγυρα, σάντουιτς με καλαμάκια κλπ, στην Κρήτη εξακολουθούν να βάζουν γιαούρτι αντί για τζατζίκι?
καποιοι χρησιμοποιουν ουρδαΚαι μιας που συζητάμε για τυλιχτά σουβλάκια, πιτόγυρα, σάντουιτς με καλαμάκια κλπ, στην Κρήτη εξακολουθούν να βάζουν γιαούρτι αντί για τζατζίκι?
Για το γείτονα που παίζει πιάνο με τα σώβρακα τι γίνεται? Απολαμβάνεις ακόμα?
Ρολά στο κεφαλι, ριγέ μπιτζάμες φούξια, η μπλούζα από μέσα αλα Κωσταντάρας (σου θυμίζει κατιΕσύ τι κάνεις, παίζεις τίποτα ντραμς με το νυχτικό?
Αμάν Παναγία μου...κυκλοφορείς και με τον πλάστη στο χέρι περιμένοντας τον σύζυγο-αγαπητικό?Ρολά στο κεφαλι, ριγέ μπιτζάμες φούξια, η μπλούζα από μέσα αλα Κωσταντάρας (σου θυμίζει κατι
Φαντάζεσε να ναι κανενας γείτονας μου σε φορουμ και να γράφει για το τι φοράω ;;;
Θα ζητήσεις: Χωριάτικη τυρόπιταΤώρα σοβαρολογείς ή πλάκα με κάνεις;
Την απάντηση την έδωσε μόνη σου (αλλά και άλλοι παραπάνω):
Γιατί δεν φτιάχνεται (γεμίζει) μόνο με τυρί αλλά και με κρέμα, και με κιμά, και με πράσο!
Δηλαδή, σύμφωνα με όσα λες παραπάνω, αν εγώ παραγγείλω στην Αθήνα "χωριάτικη" θα μου δώσουν χωριάτικη τυρόπιτα; Χωριάτικη πίτα έχει και με πράσο, με σπανάκι, κλπ. (χωριάτικο φύλλο). Μόνο όταν λες "κουρού" ξέρει ο άλλος τι θες γιατί μόνο με τυρί (φέτα, μυζήθρα) γίνεται. Κι αν ζητήσω "σφολιάτα" θα μου δώσουν πάλι με τυρί; Πουθενά αλλού δε χρησιμοποιείται η σφολιάτα; (ξέρω κάποιαν που κάνει μελιτζανόπιτα με σφολιάτα).
Πολύ on-topic σας βλέπω, με τις τυρόπιτες, τις μπουγάτσες, τα σουβλάκια και τα καλαμάκια....
Αλλά εδώ ειναι off-topic και σας βαρεθήκαμε!
το ακουσαμε και αυτο!!!!!!!!!!!!!Την ιντριγκάρουμε ρε τριπάκια για να αποδείξουμε ότι οι Αθηναίοι κόπτονται να μας διορθώνουν....